Prin muncă, plimbări, plaje, uneori și plictiseala. Abia aștept să treacă vara.
Iti place mai mult iarna?
Da
De ce?
Nu e vorba de anotimp, ci anumite persoane care intra in cercul nostru efectiv mi-au cam stricat vara si abia astept sa treaca sa se retraga la casele lor.
Anumite persoane care intra in cercul nostru efectiv mi-au cam stricat vara si abia astept sa treaca sa se retraga la casele lor.
Pai de ce stai in jurul lor?
Vrei, nu vrei, trebuie, altfel nu ai de muncă.
Inteleg,si eu lucrez cu oameni este cel foarte enervant asta
Aproape la fel, dar acum sunt la mare. Văd eu ce fac pe aici!
Poti strange gunoaiele de pe plaja faci si tu un lucru bun
bună idee
Tot in zona de confort mann
Cum e apa? preturile?
Sunt valuri destul de mari cel putin azi. Preturi, depinde
Misssuccubusss333 pe ce motiv am primit ignore, chiar ne-am inteles bine, ti-am spus ca a praji niste cartofi nu e un motiv de lauda, poate e doar in moment de nervozitate, te inteleg foarte bine, dar trebuie sa invingi partea aia, stiu ca e greu
Am cam facut de toate, am fost in afara la munca, am vizitat ceva atractii turistice daca tot am fost pe acolo, am avut multe momente de relaxare, acum sunt acasa si invat pentru restante. Dupa asta nu prea mai am de facut mare lucru asa ca o sa ma bucur de o luna de vacanta, poate o sa lucrez la vreun proiect sau o sa citesc ceva carti.
Nu-i mult nici ăsta
Mult, puțin important e ca am liber
Cum e la mare?
Bun venit in club!
Multam
Invatand pentru corijarea la chimie, stand o lună jumate fara tehnologie in casa mea, invatand si mai mult pentru examenul de diferenta la liceul la care doresc sa ma mut acum, cand intru in clasa a 10a, si invatand inutil de mult la matematica.
Mulţumită mamei mele, consider vacanţa de vară ceva inutil. Plus că mi-am pierdut şi cei mai buni prieteni prin faptul că nu am avut voie să am telefonul mobil toată "vara", iar acum îmi este frică să reiau legătura cu ei.
Ti-a facut bine. Ti-a dat o lectie. Inseamna ca este un parinte excelent.
O perioada la mare, o perioada la antrenamente, pe calculator, mai o ieseala in oras.
Inca sunt tanar
MadaAwwr întreabă: