| Anonima568 a întrebat:

Cum v-ati simti daca cea mai buna prietena var barfi pe la spate si sar comporta urat cu voi sad?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Monoportocalioză a răspuns:

Pace =)

5 răspunsuri:
| Monoportocalioză a răspuns:

Nu stiu, avand in vedere ca atunci cand m`am apropiat de ea nici nu ma baga in seama, ma stropea cu apa si cand am stropit`o eu din greseala a inceput sa faca urat, si multe alte chestii, ia gandeste-te! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Eu chiar am trecut şi încă mai trec prin asta.
Îţi dai seama că nu te poţi simţi decât aiurea, dar o să ajungi să te obişnuieşti şi să nu-ţi mai pese.
O să oboseşti să fi dezgustată de ceea ce face/spune şi o să înceapă să te doara undeva dacă te mai barfeşte sau nu.
Aşa că ţine capul sus, ea greşeste şi nu merită nici măcar atenţie din partea ta.
Baftă!

| LadyInBlack a răspuns:

Respinsa, nu m-as simti prea bine, dar macar pe viitor as invata ca nu trebuie sa pun repede suflet intr-o prietenie si sa numesc pe oricine "cel(a) mai bun(a) prieten(a).
Prietenii vin si pleaca.

| Anonima568 explică:

@YannaGore : la fel a fost si la mine + inca alte chestii care le suport de mult si prietenei ( foste ) nu i-am zis nimic, cand tipa, urla, zbiera, ma certa, ma barfea cu celelalte colege, da am zis ma, lasa de la mine, ca tin prea mult la ea straight face

| Anonima568 explică:

@YannaGore : pace?