| StrongHeart a întrebat:

Cum va abtineti de la argumente/certuri cu oameni enervanti?

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Traim in ultima tara din europa o societate primitiva demna de epoca de piatra, desi nu vad rostul sa ma argumentez cu asemenea persoane, argumentez cu persoane deschise la minte care sunt foarte rare pe aceste meleaguri

bonus https://www.youtube.com/watch?v=_iF7lkXKHlA

| Drimmero a răspuns:

Nu ma abtin, recunosc ca uneori am chef sa-i enervez mai tare

| Celcestietot a răspuns:

Unde?

| StrongHeart explică (pentru Celcestietot):

In parc, la scoala, la serviciu, pe strada, in general vorbesc.

| Celcestietot a răspuns (pentru StrongHeart):

Depinde de unde îi întâlnesc, dar așa mai pe scurt, ori nu stabilesc niciun fel de contact cu ei, ori dacă am făcut-o, îi voi evita așa cum este posibil, moral, exact cum o fac de fiecare dată.

| Sofer a răspuns:

Închid conversația și ma abțin.

| oglindasultanului a răspuns:

Cand n-am chef de ele, nu am si ocolesc.

| Apokales a răspuns:

De ce as face asta? Sunt pe net, ce-o sa-mi faca? laughing Ar fi culmea sa nu-mi dau cu parerea cu privire la chestii la care nu ma pricep.

| RKBlue a răspuns:

Eu sunt genul care evita certurile(de obicei).
Recunosc insa ca, uneori, atat pe internet cat si fata in fata incep sa ma cert cu unii(dar nu ma enervez.De cele mai multe ori pastrez o atitudine calma.E ca si cum te-ai juca cu cineva... pe care il aduci cu putin mai aproape de riscul unui infarct sau AVC (dar depinde si cu cine te certi. Unii se enerveaza, altii nu. Daca nu, atunci e schimb de replici taioase.)

| MaryMaria333 a răspuns:

Eu is genul de persoana mai rea de gura care nu se poate controla si spune totul prea direct. Incerc sa plec din zona, sa nu am tangente cu pers respective, dar la usa mea sa nu ii prind! Depinde cat de grava ii situatia.

| ruddy a răspuns:

Incer sa ii ocolesc cat de mult posibil, iar daca nu pot face acest lucru, vorbesc sec, si inchid cat posibil de repede orice subiect.

| lorix a răspuns:

Daca nu sunt interesanti, ii ignor pur si simplu.