anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum va arăta Europa dacă Trump va fi reales?

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce am ras de raspunsul lui relian.
Nu e capabil sa faca legatura intre parteneriatul SUA-UE, intre faptul ca SUA e cel mai puternit aliat NATO si nevoie UE de Nato...

bine asa relian. Nu intelegi nimic din politica externa dar comentezi. Bravo.

| relian a răspuns:

Ce legatura are Trump cu prefectura, cu Europa in cazul tau? Grele de tot, asa e? Daca nu stii macar cine enste Trump, unde este Europa, e bun, asta e, se mai intampla si la case mai mari.

| DeMicUnC?l?tor a răspuns (pentru relian):

Si mai spuneai că stai în America! Nu mai spune!

Îți dau un scenariu. Dacă Trump este reales "Iar șansele sunt mari să fie" E destul de nebun să iasă din NATO așa cum a ieșit din acordul climatului de la Paris. Armata Americii este mai mare decât toate armatele tarilor Europene la un un loc. În cazul ăsta bazele Americane de pe teritoriul Europei vor fi retrase iarul scutul de protecție de până acum s3 va dizolva. Putin va fi foarte fericit! Și nimeni nu-i va mai sta în cale să viziteze Polonia, Romania sau orice țară pe care acum nu poate

| relian a răspuns (pentru DeMicUnC?l?tor):

Amice, nu mai semnaliza laughing NATO= SUA ok? restul care is in NATO e asa umplutura, deci nu iese SUA din NATO, pentru ca NATO inseamna SUA, acu ai priceput?

E bun, daca mai ai alte nelamuriri zile, nici o problema.
Trump voia sa iasa din ONU, cu asta is si eu de acord, ONU este pur si simplu o organizatie fara rost, consuma banii oamenilor pur si simplu fara rost.
OMS la fel, nu a facut nimic si nici nu face pentru oameni, dar toti care lucreaza acolo au salarii de milioane, au la dispozitie orice din banii tarilor care cotizeaza.

Trump este un om periculos pentru aceste organizatii, pentru ca el este cunoscut, pentru ca a fost presedintele SUA a inceptu sa deschida ochii si altora, de aia se tem toti, ca or sa li se taie macaroanele, pentru ca or sa ramana fata joburi de alea de milioane si fara sa faca nimic.

Trump a scos deja SUA din organizatia aia cu mediu, a venit rapanosu asta dinozaur si o bagat-o la loc.

Eu as fi sa se faca un referendum, populatia sa decida daca tara respectiva sa intre inrtr-o organizatie, anume, sa adere la ea sau nu.
Nu care cum i se scoala, gata lasa ca e de bine, pe guvernatii ii doare in spate de tine, de mine, banii platiti alora is de la mine, de la tine, de la populatie.
Ei au relatii cu acele organizatii si f greu poti sai mai dai jos

Stii ce sunt aceste organizatii? Ai auzit de mafia aia italiana de pe vremuri? Exacat la fel sunt aceste organizatii, mai mari ca mafia italiana.
Este in toata lumea, au patruns peste tot, au oameni pusi in orice guvern, orice tara, au relatiile astea si nu stiu cine poate reusi sai elimine. Unde pui ca ei is mafioti legali.

Asa ca SUA nu va iesi din NATO, organizatie infiintata de ei, care de fapt ei is NATO, restul de tari is doar cu numele, asa cum e si RO laughing
Tot NATO se bazeaza pe SUA, ceva Anglia, Australia si Canada, cam asta e tot NATO.
Daca SUA ar iesi din NATO atunci NATO nu ar mai exista, pentru ca nu se poate sustine, fara tara asta SUA, nici militar si nici financiar.

Scutu ala nu se va dizolva, bazele alea din ro nu-s NATO is baze americane, toti aia is americani americani din SUA, doar ca asa lucreaza sub sigla NATO.

Asa ca Trump daca e presedinte, nu se va intampla nimic rau nici cu RO nici cu Europa.
Trump sustine Ro, sustine Israel, dar daca o fi le da peste bot la alde Germania, Franta care umbla numa cu cacaturi, numai cu fitile, nu isi platesc partea din NATO, exact cea spus Trump cand sau intilnit, ba, dar cotizatia cand o platiti?
Se uitau aia, se mirau, ziceai ca acu is cazuti din Luna, Trump le-a zis, nu-s obligatii americanii sa va apere pe voi moca.
Toate tarile din Nato trebuie sa cotizeze o anume suma de malai. Alde Germania si Franta is in urma cu plata, dar plateau toti africanii aia care invadase Germania, bagau bani in niste viitori votanti, care intrau care cum apucau, pentru aia aveau bani, dar sa isi plateasca partea, nu au.

RO cit si UE va bombardeaza zilnic cu informatii si cu propaganda antiamericana, dar de fat ei is in NATO laughing adica tu esti partener cu mine, dar zi de zi ma denigrezi., bagi fitile oamenilor laughing SUA care este baza NATO, fara de care nu ar mai fi nimic, care te apara de Putin ce spui tu, tu si mai toti de prin UE ii denigrati.

Cam gindirea asta o aveti.Mai rau ca Putin.

Asa ca nu retrage nimeni nimic, asta pentru cultura ta generala, si daca NATO sar dizolva, bazele alea din RO acolo or sa ramana, americanii or sa continue sa fie acolo prezenti, asta daca si Ro doreste asta.

Secenariile tale is pe nicaeri, nu te pricepi tu la de astea, mai bine ocupati timpul cu ceva la care te pricepi.

Vorbă multă sărăcia omului!
Ultimele comentarii ale Domului Trump sunt următoarele.
~Oricine nu-i de acord cu mine îl bag în lagăr de concentrare.
~Voi mass~deport emigranți Americii.
"ar fi bine să incepă cu nevastă-sa"

Cat despre alegerile libere ale Americanilor. "24 vor fi ultimele, Trump va găsii loopholes in legi și vă să rămână președinte până moartea, Așa că idolii lui din Rusia și Coreea de Nord

Vorba multa s aracia romanului, nu a omului laughing

Stii mai e o vorba romaneasca, ori cine o fi ziso, multi vad, foarte putini si pricep? Ei tu esti unu din persoanele astea.

Arunci cu niste rahaturi, cu cacaturi, cand habar nu ai nici in ce tara stai, dapai sa mai cunosti si ce se intampla in alta tari.

Tu nu cunosti deloc sistemul de guvernamint din RO dapai sa mai stii pe cel din SUA.

Uite o chestie numa, nu arer rost sa stau de vorba cu tine, oricul este lo cauza pierduta laughing

A spus Trump ca deporteaza emigrantii din America, adica?
Cind spui lucru asta, trebuie in primul rind sa specifici care imigranti.Deci trebuia sa spui, a spus trump ca vrea, nu ca ar face laughing is 2 chestii total diferiote intre a vrae, a incerca si a pune in aplicare, a efectua ceva pricepi asta?

Deci a spus ca va incerca sa arunce afara emigrantii ilegali, nu poate arunca afara emigranti legali, pentru ca aia deja is americani.

Dar sa faci chestia asta, ca presedinte nu o poti face, asta pentru cum sa-i zic, sa mai sfli si tu ceva, ca esti parf la capitolul asta.

Deci decizia dea arunca afara emigrabtii ilegali, nu-i apartine presedintelui, apartine la toti, la presedinte, la congres, la justitie.Asa ca degeaba una din puterile astea, spune gata fac si dreg, is doar vorbe, spune uneori la nervi, uneori discutii si arata ca legal asa ar trebui, ori unia o spun pur si simplu pentru reclama, sai aleaga oamenii, asa cum se intampla in RO.

O al; ta chestie ce tu nu o stii, Obama, care era Democart, a propus de 2 ori cit a fost presedionte sa inchida programul de emigrare ce il are SUA, dar nu la bagat nimeni in sama.

La fel si Trump a propus si el cand a fost presedinte la fel ca si Obamaa, dar la fel congresu si justitia n-au fost de acord.

Oamenii is neinformati, unia nu pricepi nici daca au acces la informtaie, de acii si toate aceste teorii, aceste ginduri ce le au oameni ce le ai si tu.
Nu face Trump nimic din ce ai spus tu, pentru ca nu el poate decide astea, pricepi?

E bun daca pricepi, daca tot o sa o tii pea ta ramai in ingnoranta ta.

Esti cam p[e dinafara la orice spui, gindesti sau auzi si crezi.
Trump nu poate sa faca nimic dinc e ai spus, nici legat de prresedinte pana moare laughing

E mult de scris, apoi o sa vii sa spui, vorba multa, saracia romanului, a omului voiam sa zic, asa ca nu are rost.

Daca era o persoana interesata sa afli, sa stii, deschisa, imi pierdeam timp cu tine sa iti explic, dar la cum reractionezi tu cand iti aduc dovezi, deja tu esti ala chitit pe ideea lui pana la moarte laughing

Trump si nici un alt presedinte, indiferrnt cine va fi ala, nu poate schimba legea aia, este scrisaa in constitutie, nu o poti schimba.

O lege din constitutie se poate schimba daca is toti de acord.In SUA cum tara este condusa de 3 puteri nu de una ca in restul lumi, este aproape imposibil sa poata un presedinte sa schimbe ceva.

Democartii se chinuie de sute de ani sa scoata vinzarea la liber a armelor in SUA asa si a reusit careva vreodata? Nu are cum, pentru ca trebuie sa apropbe toate cele 3 puteri chestia asta.

Este daca vrei ca si cum tu si cu inca 2 persoane votati la care club sa mergeti laughing daca nu sunteti toti de acord, se supenda laughing bine aia nu-i lege, dar macar sa iti faci idee cum functioneaza un sistem

Cind auzi in Ro pe unu, daca ma alesgeti pe mine, eu sa fac, o sa dreg, rup norii laughing aia e doar asa reclama, sa zica prostul uite asta e bun, dar ala nu poate sa schimbe el nimic, nici ca presedinte nici ca parlamentar.

Daca nu-s aia de acord majoritatea nu se face nimic.

Ameericanii daca voteaza aia nu inseamna ca voteaza laughing dar asta e o alta poveste, banui ca de tioas spune deja te depaseste laughing

Dar hai sa incerc. Daca ai azuit de Bush presedintele ala Bush Jr. sau chair si Trump, ei nu au fost alesi direct de americani, adica cetatenii merg la vot, omu voteaza, dupa se numara si care are mai multe voturi, ala este presedinte, nici pomeneala laughing aici lucrurile is nitel altfel decat in restul lumii.

Deci Trump a fost ales de mai putini cetateani, a avut mai putine voturi decat celalalt candidat.

Sa intimplat asta de multe ori, atit la democrati cit si republicani.

Dupa cum observi, deja lucrurile incept sa te depaseasca cu viteza luminii stinse laughing asa ca ma opresc aici.

Daca vrei sa stii ceva, nu mai casca urechiule ce spune media, ce spune la tv, cauta si citeste legeile, cauta sa intelegi sistemul de guvernare, apoi o sa stii cum functioneaza lucrurile intr-o tara, o sa uiti de tv si de reclama ce si-o face fiecare.

Esti copil banui, nua i spus citi ani, ai, cred ca daca ai dealde 15 ani, iar daca ai multi, inseamna ca mintea tia ramas in urma.

Răspunsul tău incepe cu cuvinte scărboase, mă acuzi de lipsă de înțelegere.
M-am oprit din citi la al patrulea rănd. Nu pentru acuzațile aduse, ci pentru felul in care vorbești.

| suntserios a răspuns (pentru DeMicUnC?l?tor):

Relian de cand e pe site scrie mult si prost.
Eu cand i-am zis asta mi-a dat ingore.

E clar ca omul e fan Trump, asa ca nu prea ai ce sa mai discuti cu el, ca stie una si buna.

Rectific... adica el crede ca stie, e clar ca nu poate sustine o idee concreta, doar vorbe aruncate.

Nu trebuie sa te superi cand cineva te face tanatalu, ar ytreb sa citesti cu atentie, apoi sa multumesti, ca tiam deschis ochi, ca iti spun cit de slab esti.
Daca toti neam peria asa unu pe altul, daca nu ar exista critica, atunci unde am ajunge?
Eu tiam facut un bine, am spus cum esti, tu mai departe trebuie sa decizi ce faci, daca schimbi ceva la tine.
Daca nu, cum am spus fiecare cit poate duce, tu atit poti atit duci, sa fii sanatos.
Vorbesc direct si la subiect, oamenilor nu le place stilul asta smuls laughingse simt deranjati, dar daca spun adevarul, ar trebuie sa luati masuri, nu sa va simtiti lezati laughing deranjati ca coneva va atrage atentia, ori va face saraci cu duhu.
Initial am fost ok, dar cand vezi ca eu tot o tiu de corne si tu spui cai ciuta laughing ma las de toate si te fac tantalau, poate asa pricepi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lol?
Dar ce conspiratii vi se spun, dom'le?
Europa va arata ca si azi.

| EestiSodalane a răspuns:

La fel