Zambesc mereu si ii fac si pe cei de langa mine sa zambeasca,sunt copilaroasa mai mereu,timida,cam ciudata,foarte sensibila, sufletista, visatoare, dar sunt si rautacioasa, si egoista.Imi place mult culoarea albastru, si nonculoarea negru.Imi fac prieteni repede, desi nu prea socializez, si nu sunt prea comunicativa decat cu prietenii, cunostintele sau persoanele cu care ma simt bine.Imi plac dulciurile(acadelele pe bat,jeleurile, mai putin ciocolata). Ascult mult la casti, muzica trista, si uneori rock, dar mai ascult si yaadon ki baarat nikli hai (sper c-am scris corect )
Aia de mai sus is eu :-P
Hmmm...: Am 1, 70 si 50 kg, Sunt bruneta, am ochii verzi, creola la ten, Am simtul umorului, sunt o fire vesela, zambesc tot timpul, sunt prietenoasa, nu-mi place ca cineva sa-si bata joc de mine sau sa ma ia la misto pentru ca nu stiu cum reactionez. nu sunt o fire violenta dar cand am enervez foarte atre nu se stie..Nu sunt timida, dar mai sunt si exceptii ed exemplu cand urmeaza sa ma intalnesc cu un baiat e destul de ciudat. Imi place sa-mi petrec timpul cu prietenii si sa stau pe fb. imi plac filmele horror si imi place mult inghetata si ciocolata. Sper ca m-am descris cat de cat la limita asteptarilor tale
Ca un om complex.Cu defecte si calitati,cu neputinte si cu merite, cu iluzii si realizari, altruista, individualista si poate egoista, optimista totusi si cam cate un pic din toate isusirile firesti ale unui om.Sa dau o definitie caracterului meu, cuvintele pot spune multe.Rezum la doar cateva si pe cat se poate doar esenta.Capabila de a considera obiectiva interactiunea din care e tesuta viata sufleteasca vazuta prin prisma firii personale.Detest jumatatile de masura si certitudinile conditionate.Un caracter e firesc atunci cand se afla in acord cu sine insusi.
Paaaaaaaaaai... Timida, sufletista, putin copilaroasa, uneori trec de la o stare la alta fara sa imi dau seama.Lumea zice ca sunt critica dar nu sunt deloc, Pun uneori la suflet orice... Iar acum incep sa schimb tot ce ti-am spus descpre mine in prezent. Nimeni nu este perfect
Am 12 ani jumatate. Trec in clasa a saptea. Am prieteni falsi peste tot, dar ma inteleg bine cu doua tipe super tari. Culoarea mea preferata e albastrul, dar imi plac si nonculorile alb si negru. Imi place hip-hop-ul romanesc si cateva melodii rock. Am note peste 9 si nu, nu sunt o tocilara. Sunt inalta, am ochii albastrii -verzui iar parul meu are culoarea saten deschis, inspre blond. Imi place sa butonez tastatura si stau mai mereu pe facebook. Nu port ochelari si sper sa nu port niciodata... Sunt timida si am mult de pierdut pentru asta, de aceea vreau sa prind curaj si sa am mai mult tupeu.
Pai..am 1,68 si 50 kg, am 15 ani,sunt bruneta,ochii verzi, un zambet larg,o inima mare si incapatoare,sufar cand persoanele dragii mie sunt suparate pe mine, imi place sa vorbesc la telefon mult, imi place sa-mi fac prietenii sa zambeasca, ador sa ma fac remarcata, si sunt ffff sociabila si de asta am mult de castigat, imi place sa iubesc si sa fiu iubita si tot respectul si dragostea mea le-o ofer persoanelor dragii mie.
Marck94 întreabă: