Asteapta 5 secunde inainte sa rabufnesti, in timpul ista analizeaza rapid situatia si vezi daca merita efortul si energia, eu am invatat sa dau ignore la lume/glume/prosti/etc.
Am probleme cu nervii si cam de fiecare data imi vars nervii p careva
de cele mai multe ori pe prima persoana care-mi iese-n cale dupa ce ma enervez.colegi,sora-mea(de cele mai multe ori)
nu ii pot controla si ma manifest urat sa zic asa.
as vrea sa nu mai fiu asa, dar daca ma gandesc asta-s eu si nici nu vreau sa am alta personalitate
Ciocolataa!
nu pe bunee pe mine ciocolata[dulciurile in general]
ma calmeaza[d aia sunt asa grasa]]
Nu fac pe desteptul. Dar; Asa se spune / Nu incerca sa faci pe cineva sa te inteleaga ca nu vei reusi. Pana aici este clar, Cauta sa iei de la oameni numai ce este bun, in felul acesta nu te vei inerva ca nu vei avea de ce. Tot cea ce este rau da-l la oparte. Daca vei vrea, merita eu garantez la librarie are o carte care se numeste Meditatii zen. Merita sa o studiezi, Garantez ca te vei schimba nouazeci de grade. Un exemplu: In fiecare dimineata cand te trezesti te uiti in oglinda si spui zimbi-nd : Azi vreau sa fiu fericita sau fericit. Nu stiu ce esti Si zimbesti. Faci in fiecare zi in fiecare dimineata si vei vedea ca viata ti se va schimba. In cearca. Ma intorc -----nu fac pe desteptul si daca am gresit cu ceva te rog sa ma ierti. Nu stiu cum sa te salut dar ----Pa
Si eu ma enervez repede, dar la fel de repede ma si calmez. Eu ca sa nu ma mai enervez, ma gandesc ca nu rezolv nimic cu asta, nu se schimba nimic.
si eu sunt tot asa, dar cel mai bine e sa te descarci, sa spui ce ai pe suflet, nu sa tii in tine pentru ca nu iti trece, din contra te macini mai mult si te gandesti numai acolo.eu cand ma enervez rau d tot ma cert cu cine m-a suparat, si vorbesc numai aiurea dar pe urma ma linistesc, ma gandesc mai bine si imi cer scuze ca am exagerat, imi pare rau ca ma comport asa dar nervii mei sunt un pic km...sa nu tii nicioadata in tine, descarca-te, dar dk e posibil nu pe cei din jurul taueu kateodata mai vb si singura
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: