Daca e mama acasa ...si e un lucru ce il pot discuta cu ea... vorbesc cu ea. daca nu e acasa. am un amic foarte bun il intreb daca are treaba. dar ma cunoaste cand am ceva pe suflet si nici o data nu are treaba cand vreau sa ma asculte... pentru ca si eu il ascult pe el... dar de obicei ...cand face prietenul meu ceva care ma deranjeaza si sunt foarte suparata... imi bag castile in urechi dau drumu la muzica la maxim si incep sa plang fara sa vreau sau sa imi dau seama...alta data ma trezesc ca dintr-un vis... si ma pun sa fac orice ca si cum nu sar fi intamplat nimic...asta daca e mama plecata si sunt singura acasa... iar daca e acasa ...merg pe balcon ma intind pe spate si ma uit la stele pana adorm... ( daca e frumos afara si sunt stele ) daca nu pur si implu ma uit la un film de groaza ...si daca nu reuseste sa imi ia gandu de la ceea ce ma deranjeaza atunci ma apuc si desenez... si fara sa vreau. desenez exact ceva care sa caracterizeze starea mea de spirit din acel moment... dar le rup sau le arunc pentru ca mama si prietenul meu ma cunosc foarte bine .si se prind repede...
Slava domnului ca sunt sanatoasa si pot auzi...caci in muzica imi gasesc linistea.
Da corect cum spune si naya, in muzica imi gasesc linistea pentru ca trec repede de la o stare la alta
pa, pa
Este mult mai bine sa te descarci decat sa tii in tine. Si daca reusesti sa te descarci intr-un mod constructiv, asa cum faci tu, cu atat mai bine. Eu cand sunt nervoasa nu reusesc sa fac nimic decat sa plang. Nu plang mai niciodata de tristete, dar de nervi imi dau mereu lacrimile. De asemenea, ma ajuta daca scriu tot ce am pe suflet intr-un jurnal.
Nu suport sa-mi puna cineva intrebari, ascult muzica sau imi gasesc o ocupatie care sa-mi ia gandul de la ceea ce m-a suparat.
Aaa... si inca ceva daca sunt nervoasa din motive nu chiar extrem de intemeiate ma pun sa ascult manele de jale pe youtube,... si imd incep sa rad... de parca as fi tras un joint... urasc manelele dar... mi se par caraghioase cand sunt nervoasa si imd ma inveselesc
Buna, eu cred ca cel mai bine e sa te descarci, din pacate eu ma descarc pe cine imi iese in cale si apoi regret ca spun vorbe uneori foarte urate, uneori cand nu am pe cine sa ma descarc, incep sa plang de nervi, apoi ma spal pe fata cu apa rece, si imi revin, sau dau cu ceva de pereti sau sparg ceva prin casa
Ehhh...eu nu ma descurc prea bine la "categoria" nervi! De obicei cand sunt nervoasa, .nervoasa rau... vreau sa fiu singura, sa ma lase toata lumea in pace. Sa nu ma intrebe nimeni "Ce e cu tine? De ce esti nervoasa", caci ma ennervez si mai tare! De aceea vreau sa fiu singura, ca de e cineva care ma sacaie imi descarc nervii pe el/ea si daca nu e vinovat/a, imi schimb daca sunt singura ma calmez si apoi imi revin! Eu sunt persoana aceea care prefera sa tina in ea decat sa`si exteriorizeze problemele![naspa! / stiu!]
Oooo...asta e buna intrebare pentru in seara asta... k sunt foarte nervoasa si stresata...
Sa iti spun ce fac eu:
1. Daca e devreme si este acasa ies cu iubitul meu, sau stau de vorba cu cea mai buna prietena, sau stau de vorba la telefon sau pe mess
2. Ascult muzica
3. Stau pe TPU, pe hi5, sau alt site interesant
4. Nu ma intereseaza de nimic.
In legatura cu cealalta intrebare nu stiu ce e mai bine sa te descarc.
E bine sa te descarci. acum, depinde, daca sunt suparata (trista), ascult muzica si ma linistesc sau plang pana descarc tot din mine, apoi imi trece. dar daca sunt suparata in sensul de a fi nervoasa, tip, trantesc usi, chiar si bietul telefon ma mir ca mai e intreg dupa cati nervi mi-a suportat, si dupa ce imi descarc nervii pe diverse lucruri, ma linistesc imediat.
Am prostul obicei sa imi descarc nevi exact pe cine nu trebuie . dar cei care ma cunosc m-au invatat si stiu ca nu ei sunt de vina, dar cei care nu ma cunosc o sa inteleaga diferit situatia.Eu nu pot sa tin in mine supararea, trebuie sa ma exteriorizez, altfel devin toxun, rautacios.
Si prin toate cartile scrie destul de clar: ¨eliminati stresul¨. aaa, inca ceva.inainte faceam dragoste cu prietena, apoi adormeam cu ea in brate si ma trezeam un al om
Poy...atunci cand sunt nervoasa eu de exemplu simt ca trebuie sa vorbesc cu cineva...
Depinde de felul tau de a fi.Eu mereu simt nevoia sa vorbesc cu cineva cand sunt suparata.Personal consider ca e mai bine sa discuti cu cineva despre problemele tale, asa poti afla si alta parere si poate cineva te poate ajuta cu un sfat.Important e sa stii cui te destainui, ca sa nu fi dezamagita apoi.Totusi,daca nu ai cu cine sa vorbesti incearca un truc: stai in fata oglinzii, pune-ti o intrebare, apoi pune-ti o palarie sau o sapca in cap si raspunde-ti singura, prefacandu-te ca esti altcineva.
Buna...chestia asta depinde...eu ma calmez cu muzica...cu un film de comedie adevarat...nu toate prostiile...sau nu stiu...incearca si tu daca ai nervi mari... ia si tu o perna si descarcate pe ea... dar ai grija sa nu dai prea tare sa nu cumva sa o strci tare... sper sa iti fie de ajutor raspunsul meu.pa
Cateodata plang, sau daca sunt singura imi pun o melodie mai trista asa, si plang ...sau fac oridine in camera ma asez pe pat si imi pun niste melodii de suflet, ascult imi dau lacrimile, adorm si apoi ma trezesc ca noua. Te pup. Si stii, ca poti apela la mine oricand ai pb...adica vorbim oricand ai nevoie de un sfat sau ceva, mai ai acolo tot timpul cand sunt conectata. Te pup, si lasa-l sa vina la tine, fii putin mai distanta cateva zile, sa vezi ce o sa te caute :*:*
Da, am dat peste acest subiect datorita faptului ca o prietena buna de-a mea imi da impresia ca ii trista. din mai multe motive.
Dar, ca sa nu deviez de la subiect, sa vad spun ce fac atunci cand sunt nervos: Cand sunt nervos, ma pun si sparg lemne ca sa ma descarc de toata furia pe care o tin in mine (stau la casa, in afara orasului )si ma gandesc la toata treaba care m'a enervat si de mult ori ma gandesc la ce ar fi putut sa fac in momentul acela, ce as fi putut sa zic si mai ales DE CE s-a intamplat.de mult ori vorbesc singur si ma consolez
De multe ori reusesc sa imi ridic moralul, sa uit ce s-a intamplat, sa iert. a gresi e omeneste; pentru ca, stiti si voi cum se zice."Se intoarce roata" .
Iar, cand sunt suparat, de multe ori se intampla ca, dupa ce ajung acasa, atuncea sa ma apuce supararea, sa nu mai am chef de absolut nimica si mai ales de nimeni.nu stiu de ce, dar mie imi place sa se intereseze cineva ce am totusi, de ce ma port asa.asta ma face sa imi dau seama ca, totusi, exista prieteni adevarat.
De multe ori o tin numa in muzica Downtempo, Chillout.nimica altceva in afara de muzica, care sa ma "apese" si mai tare.incerc de multe ori sa trec peste.cum am citit si la ceilalti useri, ca "imi gaseam o ocupatie, faceam orice altceva sa uit de starea in care sunt". asta faceam si eu, dar ii prea puternic impactul acesta cu tristetea asupra mea.ma tine mult si bine.asta numai daca ma pun si dorm, iar a 2a zi sunt fresh .
Cred ca soarele si prietena mea sunt principalele surse de fericire, care ma fac sa zambesc, care imi da motivul de "hei, ce naiba.ai o viata de trait, cu bune, cu rele.totul trece ". ma face, pur si simplu, sa savurez fiecare secunda din cele 86. 400 de secunde care ni se ofera zi de zi.cand nu ii soare, ii prietena mea.(ma refer la anotimpul iarna, sau oricand nu ii o zi frumoasa pentru mine).
DeeaDeiutza15 întreabă:
MissLumy întreabă: