| Shadow1567 a întrebat:

Cum va distrati cand nu toata lumea avea net, pc etc gen cei nascuti in 89-90-2000 maxim?

6 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Ai apreciat greșit.
Eu sunt născut în '89 și la 6-7 ani mă jucam pe PC.
Era un PC 286 cu 512 Kb memorie, un HDD de 60 Mb și un monitor de 14". laughing

Cred că cei născuți până în '85 n-au avut PC în copilărie. După câte știu eu, au apărut prin 1991 în RO.

| oglindasultanului a răspuns:

Cei care nu stau pe pc, isi folosesc capul sa analizeze lumea reala care-i inconjoara. Distractia principala a unor copii de gradinita/clasa primara, erau "niste expresii istete" de care multi adolescenti de pe TPU duc lipsa.

| Fatamuntilor a răspuns:

Sunt nascuta pe vremea lui Ceausescu cu mult inainte de vrrmea extimata de tine!
Cu toate ca aveam tv, cel putin in timpul saptamanii nu aveam ce vedea.Asa ca citem...Mult! Oriunde si in orice conditii.
Stateam afara, ma plimbam cu bicicleta.

| Drimmero a răspuns:

Eram non-stop afara, vorbesc de generatia 90', cand ne strangeam multi ne jucam diverse: de la fotbal, faceam campionate pe strazi, ne strangeam prin parcuri, era vremea cand abia existau terenuri cu sintetic si faceai terenul pe iarba si portile erau niste pomi, de-a v-ati ascunselea, leapsa, coco (era un fel de leapsa si asta), hotii si bardistii, jocuri cu carti, povesti de groaza spuse seara de ne kk pe noi de frica si abia mai plecam acasa, mergeam la furat la corcodusi, cirese, ne plimbam cu bicicleta, faceam si noi prostii ca eram tampiti de fel si cand se strang mai multi tampiti iese nebunie, asta cand eram prin generala spre liceu, tot pe vremea aia se internetiza si Romania, cine avea atunci PC cu conexiune la net (ceva foarte banal acum) era boss de boss, cine nu avea mergea la net caffe si se juca pe acolo jocurile alea antice pentru vremurile astea dar in voga atunci, ce cozi erau la asa ceva, uneori nici nu aveai loc sa intri intr-o zi, era cererea mare si calculatoare putine, stateai la rand dupa unii care luau pachete dupa pachete. Chiar era misto pe atunci, erau multe chestii la moda care acum imi aduc in sentiment de nostalgie, de la haine, dulciuri, jucarii, emisiuni la tv, anumite masini, etc. As mai trai macar o vacanta de vara prin anii 90-2000, au fost geniali din ce reusesc sa-mi amintesc.
Petrecerile erau mega simple, baloane, muzica retro, suc si prietenii aproape si ne distram, asta cand eram inca mici si nu dadusem de gustul alcoolului. Inca ceva din ce imi amintesc, pe atunci parca nu erau asa multi depresivi si izolati, cel putin in grupul meu de prieteni nu era zi sa nu se iasa afara.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cei nascuti in 85-90 au prins internetul exact in adolescenta, s-au distrat pe mirc, jucand CS, pe Yahoo Messenger.
Dar distractia adevarata era prin "discoteci", pe la cabane cu doua boxe sau un sistem 5.1
Era un pic mai organizata treaba, sunetul la petrecerile din 2008 era mult mai ok, pentru ca isi asumau cativa rolul de DJ, foloseau un pc cu placa audio ok, un sistem bun si programe ok pentru muzica.
Acum vad boxe portabile care suna ca dracul. In 2012 aveam in Dacie muzica mai clara decat vad la majoratele de acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă jucam afară ascunsa, săream coarda, șotronul, etc.

Întrebări similare