Daca bea fumeaza stilul vestimentar si ce vorbeste cum se manifesta. In cateva min stiu daca merita sa raman cu pers respectiva sau sa plec
Nu poți să ai o părere decât dacă o cunoști sau cel puțin să fi întreținut o conversație. S-ar putea adauga și cazul în care analizezi persoana din exterior, felul în care se redă în raport cu alte persoane.
Nu stiu, dar imi fac pareri foarte complexe.
Adun informatii nonstop despre cei din jur, sunt atent la gesturi (involuntar), etc.
Văd cum reacționează când este pusă în situații care nu necesită informații dobândite, iar apoi îmi pot forma o părere în mare.
Daca exista concordanta intre ceea ce spune si ceea ce face imi cistiga respectul dar daca una zice si alta face nu mai are nici un respect din partea mea.Niciodata nu poti cunoaste in intregime un om il cunosti doar foarte putin atit cit lasa el ea sa se vada din sufletul si personalitatea sa.Foarte greu sa cunosti un om cu adevarat pentru ca sunt lucruri si ginduri ceea ce nici el sau ea nu-si asuma ca ii apartin.In alta ordine de idei acelasi om reactioneaza diferit in diferite situatii.Dar in general intuitia mea functioneaza foarte bine cu ceea ce pot accepta la un om sau ce nu dar asta este o parere, asa cum se si pune intrebarea la care am raspuns dar pana a cunoaste cu adevarat pe cineva e o cale foarte lunga.Plus ca mereu proiectam in persoana respectiva gindurile noastre si nu ceea ce este cu adevarat.
Prima impresie nu conteaza mereu se spune ca adevarata fata a unui om o vezi la prima cearta asa ca in functie de comportament.caracter fel de a fi si bineinteles sa vad si zi de zi pe aceea persoana imi pot face o anumita parere... uneori unii oamenii tind mereu sa para ceea ce nu sunt
alexuzha întreabă: