Care iarna? te referi la lunile: decembrie, ianuarie si februarie?
La mine-s luni de vara, super cald deja, desii este inca primavara, abia astept sa inceapa concediile si petrecerile de vara!
Mr Superhero este ocupat?
Eu sa fiu scutit de acest lucru? Ca tot omu' am si eu treburile mele ce-mi stau pe cap.
Ma întreb cu cei ai putea fi tu ocupat.
Ca ce lucrez eu? Ehe... cu multe sunt eu ocupat/
Da. Imi imaginez
La datul cu sapa ma pricep, in caz ca esti curioasa!
Serios? Si eu stiu sa dau, cu bâta. Cu sapa mai greu
Tu esti pericol public/
Nu e adevărat... bine... doar puțin
Ori alba,, ori neagra?
Hmm... O aleg pe cea gri.
Dacă nu ninge de ziua mea va fi aiurea. :v
Acum vorbind serios, o să fie frumoasă, sper.Ador mirosul de ger, ciocolata caldă sau vinul fiert.
Oh
Drăguț, cred.-.
Da, e destul de "drăguț"
Meh; c
La mine fiecare iarna e la fel.
Mereu imi fac draci ca mama primeste toti afonii, pe motiv ca-s pruncii lui x-uleasca, ca sa ne colinde ( sau sa-mi imbunatateasca imaginatia sadica ) sau ca vine popa si incepe sa behaie si sa imi ude peretii. Dar nu-i bai, anul asta ascund toate cheile. ^^
In rest e faina iarna, imi place. ( Am uitat de aglomeratie, urasc aglomeratia din magazine. Binecuvantat sa fie shoppingul online ) O sa fie o iarna fericita, clar.
Să behăie. Lol
Sa-mi incante auzul *, autocorectul asta e impotriva mea mereu
Eu mă ascund de fiecare dată când vine pentru că încep să râd instant când începe să își arate calitățile vocale
Unde te ascunzi?
După draperii
Si ii faci boo cand intra in camera cu putin noroc da coltul
Nu, îl las să trăiască ca să treacă și pe la tine
Ce suflet bun dar lasa, ti-l trimit si pe al meu ca sa ai parte de un duet diiiivin
Îmi pare rău, dar al meu cântă doar solo
O sa-ti cante pe rand, o scoatem la capat oricum
Mie nu mi-a cantat niciodata, ceva nu-i in regula, cred ca au preferinte .
Cred ca va fi fericita. Nu stiu de ce dar simt cum vin sarbatorile mai tare decat anul trecut si parca mai cu entuziasm.
Orice ai face trebuie sa te bucuri de vaita si sa zambesti. Daca ceva te deranjeaza evita-l. Si apropo, se scrie va.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: