Langa iubita mea, la o cabanuta langa o mare sau ocean, unde e liniste, armonie si naturalete. Si chiar sper asta cu tot sufletul.
Frumos..cred ca toata lumea vrea un viitor mult mai senin si mai implinit....pai vreau sa termin o facultate sa am un serviciu bun si o familie frumoasa
As vrea...sa fie frumos si bogat .viitorul nu barbatul . dar din cate vad... daca nu fac ceva...va fi urat si sarac ... sper sa plc in strainatate si sa incep o noua viata
Frumos sa mi se indeplineasca toate visele pe care mi le-am propusu cum tyl imaginezi?
Frumossa mi se indeplineasca toate visele pe care mi le-am propus
u cum tyl imaginezi?
Incerc sa ma feresc cat pot de mult de gandurile despre viitor, insa imi doresc sa fiu la fel de fericit ca acum, imi doresc un copil (lucrez la asta ) imi doresc sa-mi fie familia aproape si sanatoasa, imi doresc sa se schimbe ceva in tara asta.
Salut!
Pai...sa fie frumos dar din cate vad in tara asta, exista sanse de 1 la 1.000.000!
Pa!
Pt. emima: mi-as dori ca viitorul meu sa fie.frumos?Mi-as dori sa am o facultate, si sa am o familie.
O casa cu gust bun undeva langa oras un garaj mai mare decat casa umplut cu toate masinile care mi le doresc conturi in banca si ne insurat. dar as vrea asta intr-un viitor nu prea indepartat
Sper sa fie viitorul meu plin de surprize si sanatos. sa pot sa am o casa si o familie dar nu cu pers alaturata acum mie.cu una mult mai buna.
Niciodata nu fac planuri pentru viitor ...cred ca e mai bine sa traim clipa de fata ...intotdeauna cand fac planuri nu iese nimic asa ca am renuntat...
Viitorul nu mi-l imaginez ca m-as minti singur.As vrea sa-l aflu de la un om capabil. (Stiu ca exista)