| turtl3 a întrebat:

Cum va impacati cu ideea ca timpul si spatiul sunt fara inceput si fara sfarsit?

Răspuns Câştigător
| funnymantm a răspuns:

Spatiul si timpul sunt limitate doar de noiwinking Percepand doar 3 dimensiuni stim ca orice obiect are o lungime/latime/grosime
din acest motiv pentru om este greu sa inteleaga pe bune ce inseamna infinit. iti recomand sa studiezi "materia neagra", sa vezi acolo chesti greu de conceput tongue
Ca raspuns, ma "inteleg" bine tongue cu ideea ca timpul si spatiul nu are inceput si sfarsit. Este intr-o stare de "dilatare" continua daca imi permiti sa zic asa.

9 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Eu cred ca si timpul si spatiul sunt in transformare, adica finite asa cum le cunoastem acum.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Eu mai bucur ca am eu macar un inceput si sunt sigura de faptul ca voi avea un sfarsit... Restul timpului mi-l petrec bucurandu-ma de spatiul pe care il ocup sau pe care il vad, de vremea petrecuta cu cei dragi.

| adyth a răspuns:

Nu ma impac deloc...Mai ales acum ca timpul trece mult mai repede (si asta e chiar "vizibil")
Eu chiar am o problema cu trecerea timpului, cred ca sunt cronofobica laughing

| alma a răspuns:

Spatiul este fara limite, dar timpul are o limita pentru fiecare, il avem la dispozitie de cind ne nastem pana murim de aceea se zice ca-i cel mai mare dusman al nostru.Pa

| turtl3 explică:

@alma - nu ma refer la timpul fiecarui om, ci la timp in general.
@ALYNHoliavo - ce se va intampla dupa? Atunci CAND spatiul si timpul nu vor mai fi? UNDE se va intampla ceea ce se va intampla?
@eu_o_mare_enigma - orice ar fi fost, a fost undeva, candva.
@funnymantm - spre ce ne indreptam?

| bozo a răspuns:

Foarte bine. Azi chiar am ajuns la servici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul se va sfarsi odata si odata chiar si spatiul si timpul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma lasa sa dorm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce a fost inainte de marea explozie?