| SweetPrinces a întrebat:

Cum va intelegeti cu cumnatzica sau cumnatu daca aveti dar cu soacra?

Răspuns Câştigător
| sincer a răspuns:

Nu ii bagi in seama, aprobi ce zic ei si faci ca tine si totul o sa mearga bine."Te asigur" eu am incercat si merge dar cateodata le mai faci si pe plac.

6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

M-am inteles rau cu toti trei!

Abh
| Abh a răspuns:

Cu partea"adversa" nu prea tin legatura, asa ca nu au cum sa intervina neintelegeri. Vorba ceea "Mai rarut ca-i mai dragut!"

| Leea1234 a răspuns:

Multumesc lui Dumnezeu, ca sotul meu nu are frati, si nici surori, asta-mi mai lipsea, am o soacra rea pana la cer, daca mai veam si cumnati (e) inebuneam!
fratele meu deoacamdata nu este casatorit, si cand se va casatorii, nu cred ca voi avea prea multe, probleme cu "cumnata" deoarece am locui foarte departe una de cealalta!
iar cu soacra... am sa-ti raspund cu o gluma:
soacra mea e o comoara...asa ca trebuie ingropata!

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

M-am inteles foarte bine cu fostii mei socri, ei neavand fete, m-au iubit si inca mai vorbim.Cu fratele lui, bine, insa aparnetele insala big grin
Numai bine!

| tania77 a răspuns:

Am o cumnata si doi cumnati, din partea fratiilor mei, iar din partea sotului un cumnat, deci cu, cumnatzica ma inteleg foarte bine chiar suntem vecine si ne vedem zilnic, nici cu, cumnatii nu am probleme dar ne vedem rar odata pe an de sarbatori, pentru ca imi iubesc foarte mult fratele, surorile si sotul, de multe ori las de la mine ca sa fie pace si armonie, socrii nu mai am d-zeu sa-i odihneasca nici cu ei nu am avut probleme.

| SweetPrinces explică:

Eu ma inteleg f bine cu soacra suntem ca doua prietene dar cu cumnata nu prea, am fost certate 3ani dar acum ne-am impacat, am facut eu primul pas tongue asa de dragu la soacra ca m-a rugat ea.ca daca era dupa cumnata poate stateam certate 10 ani

Întrebări similare