Imi pare rau pentru tine! Insa, cred ca n-ar trebui sa pui chiar atat de mult suflet in prieteniile virtuale. In 99% din cazuri ele nu sunt reale (in adevaratul sens al cuvantului). Da, ne intelegem toti bine, ne ajutam, ne sprijinim, insa prietenii adevarati ar trebui sa-i ai (ii ai) in viata reala. Stii cum se spune despre dragostea: "ea vine, cand te astepti cel mai putin"? La fel e si cu prietenia. Nu trebuie s-o cauti cu disperare, sa fortezi lucrurile. Cand va fi timpul, vei intalni si persoane, pe care vei putea sa-i numesti "prieteni adevarati". Nu fi trist, Dan! Pana la urma toti suntem singuri in viata asta, dar acest lucru nu este un motiv suficient de mare, ca sa ne deprimam, ca sa fim cu moralul la pamant. Zambeste, te rog!
Ma inteleg destul de bine cu ei, e adevarat ca nici nu prea pun suflet intr-o prietenie, mai ales intre prieteniile cu fete, caci cu baietii ma inteleg mai bine
hai sa nu generalizam, nu inseamna ca daca unul nu a fost sincer asa sunt toti, probabil multi mint pentru ca stiu ca nu pot fi prinsi cu minciuna asa usor, pe mess e mai greu sa-ti dai seama daca esti mintit sau nu
nu e asta asa trist, decat sa ai prieteni in care sa ai incredere si maine sa te trezesti ca toti te-au lasat balta eu zic ca e mai bine fara, si in ziua de azi e ff greu sa-ti gasesti rieteni, nici nu cred ca mai exista prietenii adevarate, toti sunt pe interes...
Nu am patit pana acum ce ai patit tu. Adica, pana acum, mi-am dat seama in timp util daca merita sa investesc ceva sentimente intr-o relatie de prietenie pe mess. Au fost si cazuri in care n-a meritat. Dar am realizat asta inainte sa-mi iau ţeapă. Fii atent mereu la persoana cu care vorbesti. Iti dai seama, si pe net, daca merita efortul sau nu.
Dan, ma bucur, ca te-am mai inveselit (sper). Multumesc frumos pentru apreciere! Si nu mai fi trist!
Dane, ai uitat ca eu iti sunt o prietena buna, chiar daca sunt din lumea virtuala si eu ma tot stradui sa te inveselesc, dar se pare ca tu vrei sa te declari "singur" si fara prieteni.Nu este cazul sa fii trist, fiecare dintre noi avem faze mai neplacute uneori, dar acest lucru nu ne indreptateste sa fim tristi, viata este frumoasa si trebuie sa avem puterea s-o infruntam, chiar daca ea uneori ne provoaca.
Ai grija de tine, este vara, este frumos si tu trebuie sa-ti faci prieteni si in lumea reala asa cum ai fost deja sfatuit, sunt convinsa ca ai multe de oferit si ca, este cazul sa faci un prim pas in lumea reala, cat de curand pentru a depasi neincrederea si insatisfactia care ti-au lasat un gust amar prin faptul ca ai fost tradat de cei dragi.
Multa sanatate si fruntea sus si maine este o noua zi de la care poti sa-ti depasesti izolarea.
Cand nu ai sa mai faci pe "impunatorul" cu mine atunci sa vorbesti.
Nu iti poti permite sa imi zici mie ce sa fac. Ok?
Nici mie si nici nimanui.
Nu imi poti zice sa-i dau in ma-sa pe sefii mei ca sa vb cu tine.
Nu esti femeia mea.
Esti necajit...si eu cu ce te pot ajuta?
Mama frate, hai sa ne plangem pe TPU poate ne da cineva dreptate...
1.nu exista prieteni
2.nu mi-as face prieteni virtuali
3.ma mint ca exista prieteni in viata reala dar mai bine continui sa-i numesc cunostinte
Bloom_2977 întreabă:
LisaJulie întreabă: