Salut Costică.
Îmi pare bine de cunoștință.
Salut Gregule, nu ai ceva de lucru și pentru mine pe acolo în Grecia? La cules de măsline ceva?
Esti plodu' lui Barbu?
Bunicule, hai in Grecia sa scoatem perle din corpul scoicii de mare
Nu degeaba pe site-urile internetului oamenii isi aleg nickuri.Este un fel de aparare legitima.De nu era asa fiecare se punea cu numele real si varsta reala ca stiu ca si asta ai intrebat o data. Daca iti faci prieteni prietene pe aici acei oameni o sa-ti spuna numele real.
Vampirul Lestat, ma bucur sa te cunosc
man, te-am adaugat ca prieten,
INCETEAZA SA ITI DAI NUMELE REAL IN PUBLIC
e o idee DEOSEBIT DE PROASTA... crede-ma **SINCER**
Gata, am corectat, nu-mi mai dau numele
Eu sunt Lucian, si daca da numele ce? Ca doar nu e vreun Putin ceva sa fie vanat de serviciile secrete SUA, sunt multi cu numele ala, ca doar nu da adresa si telefonul si altele.
Ca daca e cineva mare oricum nici nu se stie, ca nu spune! Poate zice numele si nu stii cine e, ca de ex Gina Petrescu pot fi 100 de fete, si una din ele sa fie un om foarte influent si bogat, cum afli cine e?
Si isi zice numele aici, si? Oricum se da om de rand.
De aia nu e bine sa insulti, jignesti, ca nu stii cine e in spate, si daca e cineva mai asa si se pune pe ala, poate sa-i faca f mult rau. S-a mai intamplat pe Mirc reteaua aia de chat care era in voga prin 2000-2005, era un sef de canal care insulta userii.
Ca multi mai asa, pot fi baieti de bani gata care o freaca pe net, nu neaparat parintii.
Zidaru Andrei Florin, nu stiu ce de le este frica sa-si dea numele la majoritatea
Cine e Andrei Florin
Aa, gata, am inteles, sorry
Unii oameni nu-si dau numele ca sa nu ii caute pe Face sau pe insta sau chiar sa nu caute P0rno cu ei
)) eventual sa ma injure pe numele de familie daca au ceva cu mine ca nu ma gasesc ei pe mine virtual