anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum va pastrati energia intreaga zi?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Studiile au demonstrat faptul ca
-Exerctitiul fizic cardio intens face ca organismul sa se simta mai in stare alerta,mai vioi,mai cu viata
-Meditatia ajuta la depasirea stariilor de depresie,anexitate,socializarea, ascultarea de muzica de relaxare
Stresul ajuta organismul sa se simta energetic, invata ceva nou, puneti creierul la treaba

bonus ritalin, anfetamina ajuta si ele

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dorm bine noaptea.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Din obișnuință. Mănânc și dorm responsabil.

| Drimmero a răspuns:

Sa iti pastrezi energia 24/24 e imposibil, esti om, nu robot, mai ales ca a venit vara si caldura e obositoare, ai nevoie de momente de respiro ca sa iei doza de energie, eu unul am trick-uri de genul: beau apa, mananc, mai lenevesc putin pana simt ca m-am incarcat si pot sa-mi reiau activitatile, sa fac la foc automat ore in sir ca un robot nu pot si nici n-as vrea sa pot.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu reusesc sa fac asta.laughing

| CostinAlamariu a răspuns:

Zahăr

| LordCristobal a răspuns:

Ca sa iti pastrezi energia trebuie sa ai un echilibru in toate.
Adica sa te odihnesti bine noaptea dormind 7-8 ore pe noapte si la ore cat de cat decente.
Dupa ce vii de la munca/scoala sa faci sport sau miscare in aer liber ca sa te aerisesti.Dar sa nu exagerezi nici cu sportul ca sa nu te epuizezi si sa iti pierzi energia.
Sa mananci bine si sanatos la toate mesele.(fara mancare fast-food).
Sa fii cat mai productiv si sa nu lasi lenea sa te domoleasca adica sa nu pierzi timpul aiurea.Si lenea sau sedentarismul iti suge energia din corp.

| Drimmero a răspuns (pentru LordCristobal):

"Sa fii cat mai productiv si sa nu lasi lenea sa te domoleasca adica sa nu pierzi timpul aiurea." Nu va mai luati informatiile de genul din cartile scrise de cyrptomiliardari sau pseudo-coach pe motivationale pentru ca vorbesc prostii, esti om, nu ai cum sa fii productiv la foc automat, lenea e normala daca nu e prezenta tot timpul zilei, ai nevoie de pauze, nu degeaba se zice ca pauzele dese sunt cheia marilor succese, biologic vorbind, in momentele de pauze mintea si corpul se relaxeaza si isi iau puterea pentru a continua, cel mai prost randament il dai cand faci activitatile continuu, pana si o pauza de 5-10 minute e benefica decat munca continua, asta pentru ca esti om nu robot.

| LordCristobal a răspuns (pentru Drimmero):

Stai linistit ca nu ma iau nici eu dupa cartile scrise de asa zisi,, speakeri motivationali".
Bine, eu i-am zis treaba asta cu lenea in contextul in care am intalnit oameni care dupa munca sau scoala leneveau si pierdeau timpul aiurea stand pe telefon.

| simplaexistenta a răspuns:

Dormi bine si mănânci sănătos.

Întrebări similare