Depinde de cine.
În mod normal, ca sub efectul unui drog.
Însă de cele mai multe ori efectul, dacă nu e alimentat, trece.
Mă îndepărtez de el, deoarece ştiu că am de spus ceva ce nimeni nu ar accepta.
Buna! Este o sensatie greu de explicat, cand il vad simt ca imi bate inima sunt fericita, parca visez, emotii multe, sunt mai timida si nu am incercat sa vorbesc cu el deoarece parintii nu cred de cuvinta ca este timpul pentru un iubit
Tu nu ai un prieten doar pentru ca parintii tai "nu cred de cuvinta ca este timpul pentru un iubit"? cati ani ai, 8?
Pai,am 14 ani trebuie sa ne mai gandim si la carte nu numai la iubiti ca in loc sa avem copii pe la 15 ani putem sa avem banii nostri si sa muncim.Una 2 iubi iubitu iubitel si pe urma? Doamne...
Cine a pomenit ceva de avut copii? daca ai o relatie cu cineva nu inseamna ca ai relatii intime cu el. te ti de mana cu el, va spuneti lucruri frumoase unul altuia, va luati in brate, va sarutati, nimic mai mult. inteleg ca exista si fete care se dezvirgineaza la 13 ani, dar eu nu sunt deloc de acord cu asta. eu am 13 ani, si primul prieten l-am avut in a patra.
si cu faza cu invatatul sunt de acord cu tine, eu invat foarte bine si vreau sa continui asa.
esti de acord cu ceea ce am scris? te rog sa raspunzi oricum
Da sunt de acord.
Fericita cand vad persoana de care sunt indragostita, atrasa de acea persoana, energica, zambareata si gata sa comunic.
Gandul imi zboara de cele mai multe ori la el si am fluturasi in stomac, emotii inainte de a il intalni
Parca am fluturi in stomac, oricat asi sta cu el nu ma satur, ma gandesc mereu cu el, iar cand sunt cu el zici ca suntem lipiti si nu-i pot da drumu:-s.
AlexandraAle121 întreabă: