Chiar nu imi cunosc senitimentul pe care il simt. Nu stiu ce sa zic...nu ma simt nici groznic, dar nu ma simt nici minunat. Nu pot explica senzatia. Intr-un fel ma simt ok deoarece ma bucur ca ma intalnesc cu prietene, mai invat lucruri noi, dar intr-un fel imi va fi dor de vacanta. Cam asta simt eu legat de inceperea noului an scoalar.
Pai...ma simt putin ciudat, dupa trei luni de vacanta si relaxare, am si emotii, dar sunt fericita.
Rau. Si nu din cauza orelor sau chestiilor de genul, ci din cauza persoanelor pe care am sa le revad. Am si uitat cum e sa mergi la scoala, zici ca am stat acasa 3 ani nu 3 luni! Sper sa treaca la fel de repede ca anul trecut si sa vin urmatoarea vacanta de vara!
Am emoții, sunt entuziasmată și abia aștept. O să-mi revăd colegii, profii și o să încep din nou orele. Și abia aștept să sosească prima pauză Tu cum te simți?
Am ceva emotii pentru ca trec clasa 9 si am alti colegi, alti profesori alt diriginte. Dar sunt pe de alta parte trist, pentru ca a trecut vacanta prea repede si a venit scoala.
Eu sunt trista pentru ca s-a sfarsit vacanta, dar si fericita ca imi revad colegii si o sa am poate si altii noi.
Ma simt asa.nu stiu cum dar astept cu nerabdare urmatoarea vacanta de vara