Habar nu am, tot ce sper e nu sa apara chelia, sa nu se depuna burta, sa nu am boli, sa fiu in forma in continuare. Ar fi perfect sa raman fizic la fel, dar mai batran cu 10 ani in buletin, dar asta va fi mai greu ) ) timpul nu iarta pe nimeni.
Am mai multe variante.1-Devin motivata sa slabesc si sa duc un stil de viata sanatos.2-dintr-un motiv oarecare ma demoralizez si incep sa maninc la dulce eventual sa beau si tarie si sa ma imbolnavesc si sa regret ca m-am complacut in autocompatimire si am devenit bolnava.Sa fii bolnava nu este ok la nici o varsta asa ca mai bine lupt sa fiu sanatoasa si sa nu-mi pese de factorii demoralizatori daca vor fi. Sper ca voi mai fi in viata si nu vor interveni factori externi care sa-mi curme viata.Si daca va fi varianta unu si voi fi in viata inseamna ca voi fi foarte ok.
Hai totuși sa zic că poate îmi citesc răspunsul peste 10 ani când mă plictisesc și o să intru la răspunsurile mele
Mă văd realizată, nu am pus niciodată preț pe o cariera chit că îmi place competiția și provocările dar cu mine și cu dreptele pe care sa le urc nu cu oamenii dar dorința mea și ceea ce îmi produce emoții mari e o familie frumoasă și călătoriile deci mă văd cu soțul meu pe o canapea, cu un pahar de vin cu ochii după copii cum aleargă prin casă și să spunem unde călătorim mâine.
Să gusti viața trebuie și bani dar cu ambiție se rezolva.
Sper eu, cu o carieră in invatamant, profesor de psihologie, dar si psiholog al liceului. Poate deja cu o familie întemeiată. Sper eu ca măritată Si daca se poatez puțin mai înaltă.
DenX5400342 întreabă: