| joanna_1070 a întrebat:

Cum va veti petrece ziua de 21.12.2012?laughing

21 răspunsuri:
| User a răspuns:

Nu stiu.
Da' tu cum iti vei petrece ziua de 19. 08. 2039?raised eyebrows

| dksjgpfbgfbopgdfk a răspuns:

Dar ce eveniment important va fi pe data de 21. 12. 2012?

| costymaximus a răspuns:

Cu muzica, bautura, veselie, si eventual facind un om de zapada(daca e zapada afara). Tu cum credeai?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

O sa fac un munte de sarmale pentru Craciunul care se va apropia, il voi bate la cap pe capcaun sa gaseasca bradul perfect. Ce, boala, sa fac altceva?

| daniDeeDee a răspuns:

O sa dau la buci toata ziua. big grin na`

| monyk a răspuns:

Buna, nu am de unde sa stiu ce imi rezerva viitorul, nu cred nimic din ce se spune ca va fi in 21. 12. 2012, numai D-zeu stie ce si cum, prefer sa nu ma gandesc la viitor, vreau sa traiesc doar prezentul caci acum doar el conteaza, viata trebuie traita si nu irosita cu ganduri negrewinking, daca ar fi dupa mine, in aceasta data vreau sa ma vad tot impreuna cu iubitul meu sa ne simtim bine impreuna si sa ne iubim mult:-X

| joanna_1070 explică:

Avand in vedere faptul ca pe 21. 12. 2012 s-a prezis ca murim toti smug eram si eu curioasa sa vad cum si-ar petrece lumea ''ultima zi din viata'' happy...

| Victoria a răspuns:

Ca pe orice alta zi obisnuita. Ma voi pregati de Craciun :X

| Klara a răspuns:

Pe TPU daca o sa mai existehee hee

| cotzobel a răspuns:

Petrecand.m.as trezi dimineata si mi.as aduna prietenii si as da un bairam sa se sf lumea de invidielaughing. intrebarea e.cati dintre noi vom mai ajunge pana in acea zi?

lolita
| lolita a răspuns:

Cum este in preajma craciunului presupun ca voi fi in concediu cu sotul si copilul meu sau poate voi fi la cumparaturi laughing

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

As face toate nebuniile cu scuza zilei de 12.12.2012...ma-s distra mai mult de cat as faceo in mod normal! as fi cu familia si prietenii si toooate pers pe care le iubesc.si as face misto'' pe tema ''zilei''big grin

| tarziu a răspuns:

Un gratar in zapada si un vin cald cu scortisoara, intre prieteni

| Razvan a răspuns:

Avand in vedere ca toate bisericile vor fi cam aglomerate in ziua aia voi face o lunga(sau scurta depinde cand vine moartea mayasana) in parcul pe care il iubesc atat de multhee hee

| karra a răspuns:

Voi dormi toata ziua, macar sa nu simt sfarsitul big grin

| Barajag a răspuns:

Voi face sexxxx toata ziua si toata noaptealaughing

| Irina a răspuns:

Probabil ma voi relaxa avand in vedere ca e ziua mea de nastere pe 20happy

| nimenialtu_4198 a răspuns:

Probabil voi fii prea fumat si beat sa`mi dau seama cum o ard in ziua in care maiasii ar fi facut plecaciuni laughing)))

| wanda a răspuns:

Cred ca o sa cumpar cadouri pentru creaciun...
dau ma uit la TVlaughing

| AvalohAlyn a răspuns:

Stand cu familia si imbratisandu-ne si amintidu-ne cele mai frumoase momente din vietile noastre.

Întrebări similare