| mgtow a întrebat:

Cum vede-ti voi viata unui sofer pe camion caruia nu ii mai pasa de dragoste chiar daca mai sufera cand i-e lumea mai draga? Plecat des de acasa dar se multumeste ca a realizat ceva in viata si-a atins scopul dorit. Mai cunoaste-ti pe cineva care traieste in aceste criterii spuse de mine? Sau daca e singur/a indiferent de servici si tot asa tradat in dragoste.

Răspuns Câştigător
| Annim a răspuns:

Soferul in cauza constientizeaza ceea ce ii lipseste mai mult insa insista sa dea o importanta mai mare visului sau astfel avind iluzia constienta ca se simte fericit. De fapt trebuie sa-ti fie indiferent de parerea mea, traieste viata cum doresti nu acorda atentie criticii, inteleg ca ai indoieli in privinta la cum te vede lumea dar nu cred ca acesta e un motiv serios de preocupare, nu in asa circumstante.

| mgtow explică (pentru Annim):

Asa voi ajunge in viitor, acum mai am de dat cateva examene apoi intru in acea meserie ca sofer la distante mari; dar nu prea imi place ca nimeni nu ma sustine si tot zice ca ma voi casatori, cu cine? Daca lumea e dusa de acasa cu capul nu mai e usor sa ai pe cineva ti se face rau sa faci sex cu cineva care a facut de N ori inaintea ta si tu ai fost om cuminte la locul tau.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da' ce, s-au terminat tiristele prin parcari, de te simti asa singur?

| mgtow explică (pentru anonim_4396):

Nu vreau sa ma trezesc cu HIV cand fac analizele medicale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii mai pasa sau nu poate sa aiba una?
sa stai toata ziua pe drumuri e aiurea, merge cat merge da pana la urma te prostesti...
daca faci ce iti place te cred ca esti multumit, dar sa stai mereu plecat de acasa si sa nu ai parte de dragoste ii aiurea, dificil si inuman...

| mgtow explică (pentru anonim_4396):

Ce rost mai are sa ma incurc cu una daca isi face de cap sau daca ar fi cuminte tot nu pot sa zic ca o duc bine. Nu mai vreau sa am probleme amoroase de aceea am renuntat la femei.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Te-ai mulțumii să îți trăiești toată viața numai cu mâna pe volan?
Să știi că îți va fi foarte greu din punct de vedere medical dar și sentimental.
Un alt loc de muncă nu ai în plan?

| mgtow explică (pentru TheBirdOfTheHermes):

Da, uite la cat greu am tras pe plan sentimental scopul meu in viata e sa traiesc pana la 60 de ani atunci fiind pensionar nu ma vad util in viata si nu vreau sa ajung fara puteri. Daca m-oi satura de camion plec pe autobuz in oras acolo sunt 8 ore pe zi.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru mgtow):

Un plan eșuat duce la altul reușit. Îndrepți ce ai pierdut și ce ai regretat!
Când te aștepți mai puțin apare și persoana aia potrivită.
Sper să ai o viața împlinită și poate cine știe, mă inviți la nunta ta big grin

RE: Dacă am exagerat cu ceva, iartă-mă!

| mgtow explică (pentru TheBirdOfTheHermes):

Mai trec anii si vei vedea ca tot singur raman, nu vreau sa ma schimb deloc, bye.