| BilaRomânească a întrebat:

Cum vedeți societatea românească peste 100 de ani?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca mor multi pensionari si tinerii aleg un partid care nu a iesit niciodata la putere, cu speranta sa modifice imaginea romaniei si sistemul pe calea cea buna va fi bine, altfel cu pnl si psd va fi o tara damblagita

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Tot ca acum, doar ca... cu niste masimi mai faine big grin

| Freya1 a răspuns:

La sparanghel in Germania.

| Catrice a răspuns:

N-o vad.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Catrice):

Pai vampirii mor?

| Catrice a răspuns (pentru DoarBogdan):

Pai nu zisăi mă de apocalipsa vampirilor? Aia in care se ucid între ei pentru supremație? Or sa rămână numa vreo 15-16 clanuri împrăștiate.

| Celcestietot a răspuns:

Un pesimist probabil ca ar spune ca societatea va fi inca coronavirusata, dar eu ma gandesc la o societate predominant anarhica, bazandu-ma pe datele din prezent.

| oglindasultanului a răspuns:

Evoluand la o noua limba/cultura, si negand ca-s "romani".

| goguPatent a răspuns:

Cam cum va fi societatea vest europeana peste 30 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este posibil ca peste 100 ani Romania sa fie peste Germania, asa cum a fost si acum 100 si ceva de ani. Noi avem impresia ca e clar, vestul a fost si va fi mereu mai bun. De fapt, nu a fost asa. Candva noi eram cei la care se uitau toti, dar istoria se schimba si lumea uita. Pe noi nu ne-a afectat criza corona ca pe cei din vest, ca noi nici n-aveam mare economie "to begin with" asa ca nu am avut ce perde. Deci evenimentele se pot intampla de asa natura incat sa se intoarca tablele. E vorba mult de noroc, asa a fost mereu. Ce crezi ca Angela Merkel are IQ mai mare decat Iohannis? Sau ca englezii sunt mai destepti ca romanii? Sau francezii mai muncitori? E un complex de evenimente oportune, nu are nimeni vreun merit peste altul. Acum, nu zic, la fel de bine putem sa raman ca acum, sau chiar mai rau. N-au decat da ne spuna nepotii!

| Unknownzgw a răspuns:

Nu va mai exista si asta e de bine.

In viitor - vor rezista doar statele care se unesc. Cine decide ca un stat cu populatia 19 milioane de locuitori isi permite militar si economic sa se lupte cu primejdiile care vor veni e ori foarte naiv ori desprins de realitate.

Întrebări similare