Eu cred că nu. Mai funcționează încă legea bunelor moravuri. Dacă nu funcționează, mă înscriu în Noua Dreaptă și le aplic eu legea.
Hahahaha, ce homofob jenant de tot c$catul poti sa fii! Nu, jeg subuman ce esti, nu se inmultesc si se pupa liberi, pentrui ca pupatul in sens sexual, in public, e contraventie. Daca se pupa decent, who gives a f*ck? Daca vine un unchi si ma pupa pe obraz sau gura (am un unchi care pupa rudele de ambe sexe pe gura, lol, fara vreo conotatie sexuala sau ceva), sau daca ma imbratisez cu un prieten pe care nu l-am vazut de mult... care e diferenta intre doi gay care fac asta si noi? Daca te apuci sa iti bagi limba in plombele aluilalt, ca sinteti hetero sau gay e irelevant, tot contraventie cu bunele moravuri si public display bullshit e.
Nu exista nici o tendinta de inmultire a procentului de homosexuali nici la noi, nici in alte parti. De pupat in public, cu siguranta, in masura in care se pupa si heterosexualii. Oricum, aproximativ 9% din populatie e homosexuala, sau bisexuala.
Trăiesc în Olanda și pot să-ți spun că marea majoritate sunt heterosexuali. Și nu sunt nici drogați.
Din RASA UMANA! Indiferent de locatie si pedepse/restrictii, e acelasi procent. Doar ca unii se chinuie in relatii hetero si isi blesteam zilele, altii sunt executati pentru asta, altii nu ies niciodata in fata, altii isi traiesc viata normal... depinde de locatie si persoana.
Bineinteles, nu discutam de cine cu cine face chestii, ci de chestii facute in public. Legat de controlul musulman, haha. De vina e Franta, Italia, Germania... ca ii lasa sa faca cate 10 copiii fara probleme, timp in care italianul sau neamtul de rind munceste ca sa plateasca alocatiile si ajutorul social al viniturilor.
"...a făcut ca numărul homosexualilor să explodeze."
De fapt n-a "explodat", doar nu s-au mai ascuns si/sau au inteles ca nu ar trebui sa considere o problema faptul ca au aceasta orientare sexuala.
"Primele parade gay nu erau organizate cu binecuvântarea autorităților..."
Nici primele manifestari crestine, de exemplu, nu au fost facute cu "binecuvantarea autoritatilor". Deci, ce legatura are?
"Homosexuali au existat dintotdeauna, dar erau puțini și discreți, de-obicei în mediile civilizate și excesiv de educate."
Doar in mediile alea isi puteau exprima liber sexualitatea, de aceea erau vizibili acolo.
"Dacă creșteai într-o gospodărie la țară și învățai încă de pe la 3 ani ce face vaca și ce face taurul,"
De fapt taurii manifesta si ei comportament homosexual/bisexual. Este ca nu prea ai vazut tauri?! Dar lasand asta la o parte, in mediul rural homosexualitatea si alte orientari sexuale e la fel de prezenta, doar ca din motive evidente, cei care o au si-o reprima, sau si-o manifesta pe ascuns.
"În închisori sau pe nave au comportament homosexual și oameni care în viața normală nu au nicio manifestare de homosexualitate."
Daca in "viata normala" cum spui tu, fac sex cu persoane de sex opus, iar in conditiile specificate, si cu persoane de acelasi sex, nu inseamna ca sunt homosexuali, ci bisexuali. Si intr-adevar multi isi descopera/accepta orientarea sexuala in anumite situatii. Tu cum iti explici ca nu fac TOTI aflati in situatia respectiva sex cu persoane de acelasi sex?! Simplu, cei care nu fac, nu au macar latenta aceasta orientare sexuala.
"Legătura e că autoritățile sunt cele care promovează homosexualitatea drept normalitate."
Nu e o "normalitate", cum nu e nici o "anormalitate". E o stare de fapt care este, sau nu, acceptata ca atare.
Nu o sa facă în public nimic ca ii bat tiganii.
Țiganii se înmulțesc, deja ți frica când urci în tramvai sa nu îți asasineze portofelul.
Si atunci cine te tine sa nu emigrezi?
Pai nu am eu treaba cu ei, eu arat ca ei, sunt mai creol, pe mine nu mau atacat în tramvaie, pe alții da.
Pai nu o sa plec eu din cauza țiganilor, nu mi frica mie de ei, am avut probleme cu ei, m-am bătut cu ei, ăștia sunt tari în grup doar ca one to one dintr-o bucata ii bag în moarte clinica pe mulți dintre ei.
Am fost plecat de multe ori dincolo și nu mi-o plăcut, mie îmi place sa locuiesc în Tara în care m-am născut.
Am neamuri pe dincolo dar au vicii și își țin partea unii altora asa ca mai bine stau singur la mine acasă și îmi vad de treaba.
Dincolo nu au nimeni cu gay-ii, ci doar aici unii au o mentalitate mai primitiva.
Eu nu am nimic cu ei.
Homo e o minoritate, hetero o NORMALITATE - Anonymus
De asta și ii agreează cei hetero pe lgbt, pentru că ei sunt o minoritate cum sunt maghiarii deci înseamnă că nu e normal daca ei sunt o minoritate.
Te naști BĂIAT sau FATĂ.Pe măsură ce creștem DEVENIM fiecare în funcție de capacitatea sa mintală. Unii or să ajungă să facă ce vor, alții vor ajunge să fie conduși, controlați, manipulați, influențați de ceilalți.Pe plan mondial dacă se continuă cu "moda" aceasta nu o să mai existe o generație viitoare, noi cei de acum fiind ultimii care vom mai popula pământul.
De fapt intotdeauna a existat un procent de aproximativ 10% din popupatie care nu e heterosexuala. Deci nu e "o moda".
Orice societate e construita (bine sau rau) SI de homosexuali. Repet, aproximativ 10% din populatie nu e heterosexuala.
"iar atât timp cât Occidentul a avut un adversar serios cum era URSS, nu și-a putut permite să încurajeze homosexualitatea și să organizeze parade"
Primele parade gay au fost organizate in 1969. Deci si-au permis.
Fix asta este problema României, nu corupția, sărăcia, lipsa de educație, analfabetismul, analfabetismul funcțional, sistemul medical prost, poliția sub orice critică, defrișările ilegale, faptul că animalele noastre minunate sunt împușcate de străini cu bani pentru că ministerul mediului este ministerul ***, faptul că țara noastră este plină de gunoaie oriunde te ai duce, că avem cea mai mare rată de mame adolescente din UE și cea mai mare rată de oameni cu wc în fundul curții, sau că 55% din populație crede că violul poate fi justificat, că abuzul copiilor în familii este în continuare foarte comun, că avem partide fasciste în parlament etc. Nu, cea mai mare problemă a noastră sunt doi gay și două lesbiene din Iași care n-au făcut niciodată nimic nimănui.
Fiecare are dreptul să aibă o relație romantică cu cine vrea atâta vreme cat sunt amândoi majori, nu există abuz și există consimțământ, iar dacă tu ai o problemă cu asta înseamnă că ceva nu e în regulă cu tine. Generația tânără începe din fericire să devină din ce în ce mai tolerantă, dar mai avem până să ajungem la egalitatea persoanelor lgbt.
Și nu, nu se vor "înmulți" pur și simplu nu vor mai fi speriați să admită că sunt lgbt. Cuplurile heterosexuale se pupă în public tot timpul, nu există niciun motiv să n-aibă si cuplurile gay/lesbi voie doar că se sperie niște babe ieșite de la biserică de asta
Pui problema putin gresit. Vezi doar efectele. Insa, care crezi tu ca este adevarata cauza a aparitiei unui homosexual sau a unei lesbiene?
1. Sunt si ei oameni normali.
2. Da, daca e permis de restrictii (sa nu fie obligatorie masca pe strazi etc), posibil. La urma urmei e alegerea fiecaruia ce face si cu cine este intr-o relatie.
Si daca vor fi care e problema? Sunt si ei oameni normali ca noi. Crezi ca tu n-ai defecte? Cum ar fi sa te judece lumea aspru din cauza lor, desi poate sunt nesemnificative?
Nu se inmultesc. Sunt deja destui. Si nu cred ca o sa se pupe aiurea ca in general sunt oameni cu bun simt. Si ei sunt foarte normali. Treci zilnic pe langa o gramada si nici nu iti dai seama.