Dragostea adevarat, atunci cand sti ca poti sa renunti la orice doar ca sa fi cu ea, cand te vezi peste ani cu el, cand pur si simplu ai credinta ca daca va despartiti acum in viitor tot o sa va reintalniti, cand simti ca poti sa il astepti pentru totdeauna...
Dragostea adevarata cred ca e ceea ce simt eu de ceva timp si acum.Nu cred ca pot explica sentimentele pe care le poti avea atunci cand iubesti pe cineva.Pur si simplu simti asta.Cand sunt langa prietenul meu ma simt cea mai fericita fata de pe pamant, am o stare infinita de bine, ma simt protejata.e o stare super cum nu am mai simtit pana acum.As face orice pentru el ca sa-i demonstrez ca il iubesc, sa poata vedea asta, sa poata vedea cat de mult pot tine la el.E foarte important pentru mine.Ma gandesc numai la el, nu ma mai gandesc la niciun alt baiat. Dragostea e cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane dar totodata e si cel mai dureros.Nimic nu e mai dureros decat o suferinta sau o dezamagire in dragoste. Sper sa nu ai parte de nici o dezamagire in viata!
Adryana98 întreabă:
justAgirl_8912 întreabă:
CatalinaMalai întreabă: