Intrarea intr-o alta dimensiune, intr-un alt Univers nefizic, despartirea sufletului de trup, continuarea vietii in vesnicie, eternitate...aflarea Adevarului ...pana la urma nimeni nu stie cu exactitate ce va fi dupa moarte, dar o sa stim cu siguranta toti atunci cand murim
Eu vad moartea ca pe o schimbare..ca pe o trecere in alta lume, poate ma insel, poate nu, stiu ca viata asta e doar un test.
Asta sper si eu, ca viata sa fie doar un vis, si moartea de fapt sa ne trezeasca la realitate, daca ma intelegi.
Eu vad moartea ca pe ceva care imi da curaj sa merg inainte, de cate ori trec pe langa un cimitir imi incarc bateriile, e greu de inteles gandirea mea, dar moartea isi poate fi si prieten si dusman
O neputinta de-a noastra inevitabila care se lasa cu despartirea sufletului de corp. Dar intrebarea care ne pune pe ganduri este, ce se intampla cu adevarat cu noi dupa ce dam ortul popii.
Nu o pot vedea, dar există riscul ca atunci când voi avea șansa să o fac să nu mai fiu capabil de asta.
Finalul absolut unde nu este intristare si nici suspin; pentru ca nu exista nimic.
Pentru mine moartea este un sfarsit inevitabil, doar o solutie permanenta a unor probleme temporare.
Fallen1Angel întreabă: