Vaiii. Era bestial. O clasa de 26 de boboci realisti, printre care si eu.
In prima zi de liceu nu cunosteam pe nimeni, dar in 2 ore le-am retinut tuturor numele. M-am asezat in ultima banca (unde am ramas pana intr-a 12-a), am facut praf florile pe care trebuiau sa i le dau dirigai, imi aduc aminte ca venise bunicu-meu cu mine si l-am pus sa-mi care manualele
In urmatoarele zile am facut schimb cu colegii de numere de telefon, de id-uri de mess (cu toate ca internet n-aveau decat putini), eram mai inocenti, nu discutam despre bautura si tigari, ci despre vedetele noastre preferate, prostii d'astea.
Dar oricum am avut cea mai faina clasa ever. Imi pare rau ca s-a terminat si perioada liceului.
Primele zile de liceu sunt mai aiurea în sens că nu prea cunoşti multe persoane şi până te obişnuieşti cu noul colectiv durează. Dar stai liniştită, trec şi zilele alea.
Eram mai retrasa, noroc ca mai aveam si colegi din generala. Clasa a IX-a e cea mai frumoasa amintire. :X
De vis...adica profii te iarta daca gresesti fiinda ei cred ca asa se faceau la alta scoala, adica daca incepi sa faci o gluma pe seama lor cu ei de fata o sa creada ca asa se facea la scoala ta... dar dupa primele luni o sa aiba ciuda pe tine si probabil o sa te puna in situatia de corigenta
Alice001 întreabă:
iamanonima întreabă: