| Lightning1997 a întrebat:

Cum vi se par cei care se plang din orice? De ex. de caldura. Caldura nu iti face nimic daca nu ai probleme de sanatate. Inainte erau atatea zile calduroase, chiar mai multe ca acum si oanenii erau mult mai linistiti, stateau toata ziua afara si nu era atata exagerare nici in media. Acum toti cu niste fete plouate dupa 2 zile de 35 grade. Oamenii trebuie sa inteleaga natura si sa fie mai constructivi, astfel isi fac rau singuri.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cei drept a fost cald ieri, dar eu am bermude se sport cu ventilație in spate deși nu am probleme cu căldură, dar uni încă se îmbracă că iarna, apoi se plâng, trebuie sa faci o schimbare când vezi că sunt 35 de grade afara,cat despre plâns eu am plâns eu le consider descărcări emoționale știință arată că dacă le tine esti predispus la diabet,cancer,dementa dar nu mă refer sa fii plângăcios și să nu fii fraierul tuturor și așa nimănui nu ii pasa de tine, toți trăiesc doar pentru ei stat, deci în principiu ai dreptate mai bine vb cu o pisică sau cu un câine și așa te judeca, critica, bârfește lumea că alte subiecte nu au, 60/ din români nu știu ce e luna

suntserios
| suntserios a răspuns:

Definește înainte...

| Freya1 a răspuns:

Oamenii ce se plâng din orce pot deveni într-adevăr deranjați, dar legat de căldură treaba sta un pic altfel.

În anii trecuți și noi eram mai tineri, si vegetația era mai deasa, si treaba era ca ardea soarele nu ieșea efectiv lava din pământ.
Și eu țin minte ca eram mai mica și mergeam la ștrand cu ai mei și nici nu simțeam când ma plaja soarele.Pentru ca ardea soarele doar și dacă stăteai la umbra era ok, sau dacă te băgai în apa nici nu simțeai.Dar acum efectiv pământul în sine se încălzește atat de insuportabil încât îți provoacă stare de rău, nervozitate etc.

| Lightning1997 explică (pentru Freya1):

Ok. Dar sa stii ca e important si cum percepe creieul asta. Mie nu imi da o stare de rau. Asta pentru ca nu ma alimentez cu idei negative.

| Freya1 a răspuns (pentru Lightning1997):

Nu e chiar asa.
Știu ca pozitivitatea te ajuta mult în unele situații, dar dacă îți e rău tot rău îți e.

Am pățit personal sa ma simt ok, sa fiu cil și vesela fara sa ma gândesc la căldură și totuși sa mi se facă rău de la ea.
La fel și iarna.Nu poți sa zici ca dacă gândești pozitiv nu te mai răcești.

Cu cat evoluezi spiritual mai mult cu atat ai mai putine stari de rau. Nu ne referim la cazurile grave, alea nu intra in discutie, ma refer la stari subiective, alimentate de o mentalitate negativa.

| Freya1 a răspuns (pentru Lightning1997):

Când e cald sau frig nu e doar în capul tău, chiar simți disconfortul termic. Daca tu îl simți mai puțin, nu toți sunt la fel.
Mulți oameni au stari de nervozitate din cauza căldurii, incontrolabil.Cum e de altfel și misofonia, o chestie pe care nu o poți tine sub control.

| Raya2 a răspuns (pentru Freya1):

Scuze ca am băgari de seama dar sunt disperată iubitul meu vrea sa ma jur la biserică ca nu am intretinut relatii sexuale cu alt bărbat, problema este că la varsta de 17 am fost atinsa de un alt băiat de ma multe ori cu mana și p... lui, oare asta se pune ca "relatii sexuale "? Va rog din suflet sa mi dați un răspuns care știți sa ma lămurească și pe mine cineva, el nu știe despre atingeri

Nu ma deranjeaza caldura, in schimb simt frigul mai intens iarna...

| LordCristobal a răspuns:

Salut!
In general nu imi plac oamenii care se plang din orice, oamenii trebuie sa fie descurcăreți indiferent de ce vreme e afara.
Dar sa stii ca caldura afecteaza diferit pe fiecare om in parte.
De exemplu oamenii trecuti de 50 de ani in general nu mai suporta caldura deloc iar alte persoane nu se pot adapta deloc la caldura, unii chiar fac si depresie in timpul caldurii.(astenia de vara).

| Lightning1997 explică (pentru LordCristobal):

Vara e cel mai frumos anotimp ...pacat ca unii nu stiu sa se bucure de el.