| VasileRapidistu13 a întrebat:

Cum vi se pare ideea că un om a fost ok la scoala dar nu a reușit în viața în timp ce alții iau intr-o zi pe pile totul? Ai muncit în viața întreagă copile să obții ce altul ia intr-o zi pe pile.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Alții", dar nu toți!
Unii pe merit. Și eu am fost foarte bun la învățătură, dar în afara școlii nu am făcut nimic realizabil, depresia mi-a distrus viața, de 4-5 ani și anxietatea! Dar nu e o scuză,sunt mai tăcut,asocial, nu prea știu să îmi fac prieteni,oamenii mă plictisesc,consider că nu prea am ce învață de la multi,că mulți vorbesc mult și prost.
Ce e drept nici nu prea îmi plac românii și țiganii,trebuie să mă prefac că îmi plac,consider că am o educație net superioara foarte multor persoane ce le-am menționat și nu merita nimeni atenția mea că majoritatea sunt niste gunoaie care la greu se prefac că plouă așa sunt romanii,mai degrabă țiganii te ajuta la greu deși și ăștia ar trebui să dispară că nație.
Fiindcă de exemplu eu sunt un om foarte corect, cinstit, cu caracter ce rar întâlnești în zilele noastre, cred că nici sfinții nu erau așa cuminți că mine, eu urăsc falsitatea, minciunile și sincer majoritatea sunt ipocriți cu 100 de fete și falși,eu sunt un om prea bun pentru lumea asta mizerabilă,rar vezi un roman sau tigan ok, așa că de ce sa îmi fac prieteni? Sa devin popular daca majoritatea ar merita decapitați! Romanul și țiganul nu mai sa fure știe, sa minta, sa poarte ranchiuna, sa fie fals, profitor, cu 200 de fete, prefăcut și pervers,as introduce fascismul sincer daca as avea putere,majoritatea sa aibă parte de o moarte că soții Ceaușescu,sa fie doar oameni ok in tara asta,oameni nobili,valoroși.
Văd că la noi cu cât ești mai cuminte cu foarte mult bun simt cu atât ești luat de prost mai mult,avea dreptate neamțul ăla că la noi e vestul sălbatic.
Da,ai dreptate că am lucrat la Profi și niște colege se înțelegeau foarte bine cu unul dintre șefi,efectiv se prefăceau că pun marfa pe raft,stăteau minute bune și se uitau,mima cum pune marfa pe rafturi laughing
La locul de munca o infecta îmi tot atrăgea mie atenția,dar ea jegoasa se odihnea sau vb cu colegii doar că iubitul ei care era și el pe linie se înțelegea bine cu colegii,era vechi și văzut bine! Până la urmă i-am întors o și eu,dar îmi pare rău că nu i-am zis ceva sa mă ține minte toată viața
Daca ești mai liniștit o sa devii victima,sau bătaie de joc că așa sunt romanii și țiganii nu se mai apreciază cumințenia,bunul simt,caracterul,cine nu e fals că ei,și nu vorbește mult e marginalizat
Pe pile au intrat multe parașute făcând b. lowjob profesorilor universitari sa le treacă,am văzut nenumărate filmări,de aia multe nu știu nici ecuații simple și tabla înmulțirii care sunt la facultate, e plin de analfabeți funcțional care au joburi pe care nu le merită, decât să șteargă wc-uri eventual, sau sa de-a cu matura, la noi corupția este foarte mare
Un popor de manelisti și de hoți ce pretenții sa ai?

| VasileRapidistu13 explică (pentru anonim_4396):

Aia e și părerea mea

Încearcă meditația training autogen poate ajuta sau baga te la sport poate te scoate din melancolie si eu am problema asta

| anonim_4396 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Nu mai e problema la mine,credeam că e la mine dar nu e la mine,crede-mă că cu cât ești mai bun cu atât ești luat de oaie,nu am încotro o sa devin al dracu că sunt provocat și luat în balon,nici tu niciodată să nu lași capul aplecat în față nimănui,sa înveți să te respecți tu singur că oamenii nu mai apreciază cat ești tu de bun ca om și cinstit
Totul e dus pe poola,rău de tot m-a enervat o ***, o sa devin al dracu cum eram in generala de băteam în stânga și în dreapta pe toți că văd că nimeni nu se mai uita la cat ești tu de bun,atâta răutate,invidie,dușmănie,falsitate nu știu dar nu cred că există că la noi,am merita sa fim rasi de pe fata pământului de putin noi nu Ucrainenii.
Ce sa mai fi sociabil că tot ce le spui unora te vor bârfi la toți,regret că m-am născut în țară asta printre așa oameni. Odată chiar una ce lucra că frizer ma tradus la colegi și la alții că am anxietate,că așa și pe dincolo și eu ii eram client fidel,m-am deschis în fata unui gunoi de om,merita sincer bătută femeia aia, și prietenii sunt la fel spune-le ceva și o sa te bârfesca la toți, sau te ataca cu ce ii spui, pai cum sa evoluezi când trăiești între primate? Ai tu dreptate nu ești prost, la noi hoția e la un nivel foarte ridicat, muncești că un rob pe un salariu de 2 parale și te fura furnizorii de îți dau facturi de 2000 de lei, 5000 de lei la gaz și curent, din cauza lor sunt oameni ce sau sinucis

Oamenii sunt răi

| Endy22 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai esti bun pentru ca probabil iti este frica sa scoti ce e din tine afara. La ce spui tu acolo aici unde nu te vede nimeni, nu sunt cuvintele unui om bun. Ce treaba ai tu cu ceilalti. Pe lumea asta sunt oameni care sa se plieze pe caracterul orcarui persoana. Niciodata oamenii nu vor deveni cum vrei tu. Tu ramai cu personalitatea ta si fii un om bun cu adevarat, pentru ca vei duce ranchiuna asta cu tine mult timp si nu te va ajuta cu nimic. Din contra, numai rau se va intoarce la tine.

| VasileRapidistu13 explică (pentru Endy22):

Mai mereu gandurile mi-o luau razna, pe interior ma simteam ca o hazna, ca-mi pierdeam identitatea in alcool.

| Endy22 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Alcoolul = ZERO beneficii. Cati ani ai? Lucreaza la personantatea ta, fa ceva diferit de ce fac altii din jurul tau. Sunt atatea activitati pe care le poti avea in ziua de azi. In primul rand sa ai un loc de munca sa-ti castigi singur proprii bani, chiar daca inca locuiesti cu familia.

| VasileRapidistu13 explică (pentru Endy22):

Nu consum alcool, cantam random, bine nu in totalitatea random.

| Endy22 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Ah, alea erau niste versuri dintr-o melodie. am inteles.
Felicitari ca nu consumi alcool

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pile? Ce pile?

Alea sunt sume la care ei visez oricum o duc bine băieții piloși

Dacă tăticul tău avea pile ce crezi că te angaja?

Pai depinde ce pile are, că poate taica tu e șmecheraș mare prin Sri eu am dat la jandarmi, m au picat băieții de ce? Pentru o cicatrice dar nu se fac manevre la stat?

La jandarmi se duc oameni de nivel cum sunt bețivii din satul tău pe care îi vezi la cârciumă.

Nu neg! Dar iau peste, 4000 de bulioane băieții salariu mediu