| Marius22222222222 a întrebat:

Cum vi se pare ideea de a putea crea cont aici pe TPU doar cu date reale și cu poza reală la profil?

Răspuns Câştigător
| MocanuAlina2006 a răspuns:

Adevărat din păcate

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu prea e o idee buna.Pe principiul asta functioneaza multe siteuri, iar fara factorul anonim, oamenii nu ar mai putea primi ajutor. Si pe reddit e asa, lumea recunoaste ca isi face cont de tip throw away doar pentru a-si scrie povestea fara perdea si a primi un sfat.

| Marius22222222222 explică (pentru dullcat):

Nu am auzit de reddit.ce e asta?

| dullcat a răspuns (pentru Marius22222222222):

E un site cu postari despre toate cele(ai subredits, pe diferite subiecte unde poti da join), plus ca ai optiunea de upvote si downvote (like/dislike) atat pentru intrebari cat si pentru raspunsuri. Exista comunitati pentru Romania si exista si categorie de dragoste si sex unde lumea isi spune povestea.Cam ca aici, doar ca acolo sunt predominant adulti.

| Marius22222222222 explică (pentru dullcat):

Mda am dat un ochi da parcă mai frumos e aici

| MariaJust a răspuns:

Interesanta, dar totusi unii intra aici pentru probleme mai rusinoase sa zic asa.

Am vazut multi copii care pun intrebari cu privire la viata sexuala. Sau adulti care au luat bts-uri de cine stie pe unde si nu cred ca le-ar fi foarte la indemana ca atunci cand cineva le cauta numele pe google sa gaseasca topicul lor in care isi faceau griji ca le-a aparut "bube pe..." ca sa citez un coleg de pe TPU laughing

| Marius22222222222 explică (pentru MariaJust):

Tocmai.sa vedem cine mai are curaj să zică că nu i se scoală etc

| Marius22222222222 explică (pentru MariaJust):

Așa poate am scăpa de trolli

| MocanuAlina2006 a răspuns (pentru MariaJust):

Adevărat din păcate