Daca ti-l gaseste cineva si scrii ceva secret poate afla foarte usor depre ce gandesti chiar daca are lacat din ala mic de plastic il rupe imediat
Eu am avut unul, dar am uitat sa mai scriu in el . Totusi, daca vrei sa-ti faci jurnal, ia-ti unul cu cheita si ascunde-o f bine. Ca daca o gaseste cineva esti caput...
Sunt si parti bune daca ai un jurnal
daca scrii despre o fata in jurnal dar mult(lucruri frumoase) invit-o la tine acasa lasa jurnalul la vedere ea il vede iar cand intri in camera ea sare pe tine si te saruta (mod de agata)
Eu am avut cateva tentative de a tine un jurnal . Scriam o zi, maxim doua dupa care uitam de el!
Buna! Eu am avut un jurnal si imi era frica sa scriu cele mai mari secrete. Scriam doar tampenii, as fi avut nevoie sa ma descarc, dar daca-l gasea cineva, era vai si amar! Se pare ca nu poti avea incredere nici macar in jurnale in ziua de astazi! :-
Am incercat sa tin unul.Acum isi pierde veacul printr-un sertar prin birou din cauza ca's genul de persoana care-si pierde foarte rapid interesul.
L-am facut printr-a 7-a.Acum fiind a 10-a, mai citesc uneori cate ceva de pe-acolo, si-mi vine sincer sa-mi dau palme.(Cred ca asta inseamna sa cresti...)
Nu regret ca mi-am facut unul, dar cred ca ar trebui sa ma debarasez de el.
N-am reusit niciodata sa tin un jurnal. Incepeam si apoi a 2-a zi renuntam.
Intr-o vreme scriam poezii si ele exprimau ce simteam atunci, ce gandeam.
Eu in sine sunt un jurnal in sensul ca tin minte foarte bine detaliile care conteaza. In ce priveste relatiile mele cu oamenii din jur, mereu am tinut minte, pana la detalii marunte, toate experientele avute.
Plus ca mereu am avut teama asta de a intra cineva in mintea mea. Si asa au unii impresia ca ma cunosc. Ar fi mult mai rau sa imi gaseasca si jurnalul si sa ia de bun ce am scris acolo nestiind ca eu oricum ma contrazic singur de multe ori.
Nu am avut niciodata rabdare. Am inceput cateva si le-am abandonat imediat.
Nu am avut.Mi se pare interesanta, pentru ca peste ani cand vei citit, iti vei aminti multe lucruri, dar in acelasi timp cred ca e plictisitor sa scrii in fiecare zi ce faci.