| Onutzu a întrebat:

Cum vi se pare programul TeamViewer?
Pentru cei ce nu stiu de acest program.Acest program va ofera sansa de a utiliza calculatorul vecinului a prietenului ca si cand ati utiliza propriul compiuter, puteti sa instalati sau sa dezinstalati programe sau sa vedeti tot ce are persoana in calculator. Deasemenea puteti face ori ce modificare doriti. Intr-un cuvant puteti face ceea ce doriti in calculatorul altuia.

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

L-am folosit si eu chiar cu un membru TPU.Era din alt oras si m-a ajutat sa-mi fac proiectul. Mi se pare superwinking!

15 răspunsuri:
| Mya a răspuns:

Am auzit de el... dar din cate stiu, poti face toate astea, dar cu acordul pers respective.Mai intai este anuntata si abia dupa ce da accept poti facea tot ceea ce ai spus tu. E adv? thinking

| Onutzu explică:

Da... Trebue sa iti dea persoana pe care vrei sa o ajuti 2 coduri
1 id xxxxxxxxxxxxxxxxxx
2 parola xxxx
si dupa il poti ajuta
exemplu: daca nu stie sa instaleze un program.
Intri tu in calculatorul lui si il instalezi
Programul e foarte simplu de utilizat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poate face orice pe calc... daca vrea sa stearga ceva ii trebuie acordul meu...am si eu programul... e destul de bun... dar repet.Nu poate face ce vrea eu pe calc meu

| Onutzu explică:

Criticul Eu ma refeream la ajutat nu la distrus calculatorul altuia.

| Onutzu explică:

OaNa.Crissa Vrei sa iti demonstrez ca pentru sterge anumite fisiere fara ca tu sa iti dai seama?

Janina
| Janina a răspuns:

Mi-a facut cineva o faza cu programul asta.
instalase windowsul pe laptop si pe vremea cand stateam la camin eu fericita m-am pus cu fetele sa vedem un fil...comedie
numai ca se tot inchidea si de deschidea filmul singur.
apoi a inceput sa se miste cursorul mousului pe ecran singur
a facut un new folder
si a scris : AM INVIAT
eu am paralizat de frica, am inceput sa tip crying
a mai facut un folder: imi e foamne
eu dai si tipa si mai tare
am aprins becul straight face
o fata a luat telefonul si l-a sunat p tipul care instalase windowsul, el era din camin
facea pe speriatul si nu recunostea nimic... zicea ca a inviat careva...isi batea joc de noi
pana la urma a recunoscut nu inainte sa mai faca cateva foldere happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Virus-xXx...la ajutat ma refeream si eu...am incercat cu un amic de-al meu... avea comp-ul meu la mana lui...eu eram plecat din camera... el umbla, si cand trebuia sa intre intr-un fisier, ma suna sa vin sa ii dau accept ca sa poata continua treaba.

| Parintele a răspuns:

Pentru folosirea PC altcuiva fara autorizarea din partea posesorului se folosesc alte programe de tip Trojan si este ilegal.

| dodolin a răspuns:

Dacaa intra o data in calculatorul meu poate sa intre si a 2 oara? raspundeti mi si mie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In virtuala merge asa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da era alt program de intram la alti in calculatore luam jocuri filme ce erau misto da parca nu se numea asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ionut. vreau sa ma ajuti si p mine, vreau sa intru in pc-ul cuiva, ii ceva special pentru mine sh vreau sa vad ceva il pc acesteia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da dar de pe ce adresa al iau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super, iar cea mai tare chestie e ca merge bine si pe iPhone

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da