Eu am trecut de aceasta etapa cu (scoala) dar sincer fiind e naspa pentru ca ai fel si fel de derbedei, proaste iar cand profesorii preda mai baga chestii care nu ne sunt de folos in viata. Asta e problema ca se preda unele chestii nefolositoare. Asa sunt anumite persoane care le place scoala, altora nu.
Mie mi se para foarte buna fara scoala nu ajungem nimic in lume si suntem niste prosti daca nu mergem trebuie sa invatam si nu e greu deloc daca inveti nu e greu niciodata nimic stii cum se zice: ai carte ai parte! (funda plz?)
Scoala e un chin din mai multe puncte de vedere ...singurul avantaj este ca la sfarsit ramai cu ceva folositor
scoala este poarta succesului iar acolo ajungi numai dupa ce treci de o portita ca sa zic asa cea de care unii dintre noi sunt indiferenti pana ce ajung sa inteleaga ca la scoala mergi ca sa inveti apoi poti fi liber odata ce intelegi ca acesta te indruma spre o noua viata
Scoala este cea mai tare deoarece, inveti multe lucruri folositoare care intr-o zi iti for fi de folos si multe alte lucruri.