Mama e balanta si e un exceptionalMereu se gandeste la noi, niciodata la ea.Are noroc in dragoste tocmai pentru ca ofera atat de multa dragoste
Ma, sunt balanta, si sincer sunt mandra. In dragoste tot timpul am dat cu mucii-n fasole pentru ca nici o relatie n-a durat mai mult de 3 luni si imi e greu sa-mi fac iubiti
Bleah
Cat sa mai zic de sex, deja am o varsta si eu nici nu stiu care sunt principile de baza. Deci succes in dragoste n-am, dar zodia balanta tot mi se pare cea mai tare
Buna, zodia balanta este o zodie buna, si eu sunt balanta si pot spune ca am noroc in dragoste, in schimb mie ciuda pe mine ca nu pot sa ma hotarasc cand trebuie sa iau o decizie mai importanta, stau foarte mult sa ma gandesc pana sa iau aceea decizie.
E o zodie ff buna si pune mereu in balanta lucrurile inainte sa ia o hotarare iar partea cu dragostea asta nu inseamna ca daca ai avut un esec in dragoste o sa fie mereu asa, iti vei gasi tu dragostea vietii tale, ai rabdare esti ink tanara, lumea nu se sfarseste maine.succes in continuare
anonim_4396 întreabă: