Stai cuminte cu asa ceva ca dai de baieti undercover cu floricele si rochite la poza de profil de ti-o iei in freza nasol. Ai 22 de ani,, care e graba pentru relatii, de ce tii mortis sa gasesti pe cineva? Speranta de viata e mai crescuta decat niciodata, nu mori dupa acum decat daca se petrece ceva neplacut si spontan dar mai putin probabil, traieste-ti frate viata, citeste, fa un sport, consuma-ti un hobby proferat, orice altceva, nici intr-un caz sa cauti pe site-uri sau aplicatii, cunoaste in realitate fete si vezi cam pe unde te situezi cu vreuna, ce se leaga, incearca cu mai multe sa vorbesti, sa le cunosti. Asta e un sfat mai mult decat realist decat sa te amagesc cu prostii de site-uri matrimoniale.
Lasa sa incerce, de ce nu? Un fost prieten acolo pe un site de matrimonoale a gasit, si a stat cu aia mult timp dupa ce s-au cunoscut.
Acolo s-au cunoscut, si apoi au iesit in real, n-au stat 100 ani pe net.
Daca nu stai n ani pe net, ala nu are interes sa se dea altceva pentru ca vine intalnirea in real relativ repede la diferenta de cateva zile maxim o saptamana! Asa ca aia e. Si oricum nu ar mai veni la intalnire daca minte, deci n-are interes sa minta.
Mint aia care stau cu lunile, anii doar pe net in relatie.
Pai normal, aia care nu arata bine, si nu-s atractivi gata aaa pe net e prostie domne, pai nu-l plac alea pe x, de aia il resping, ia sa-l placa, sa vezi atunci.
Si dupa aia se duc in real si patesc acelasi lucru! Ptr ca si pe net tot femeile din real sunt de fapt.
Ca dupa ce fizicul e validat, abia conteaza celelalte calitati, daca fizicu nu zice nimic, nici nu le mai intereseaza ce ai calitati.
Ca sa nu zic ca o gramada de derbedei au gagici misto, deci chestia cu comportamentul poate sa conteze mai putin, unii le bate si tot sta cu ei, ca-i plac f tare fizic.
Dar normal ca si comportamentul e un plus, dar de multe ori ele nu prea plac pe aia cuminti si cu comportament prea bun, asa ca.e clar.
Din contra, pe net te duci intr-o camera virtuala unde toti vor sa se cupleze, sansa e mult mai mare ca in real unde majoritatea-s cuplate dupa 20 ani in colo.
Pai vorbesti ca si cum aia de pe net sunt boti, sunt tot oameni.
Dar cum am zis, nu stai pe net 101 ani, stai f putin, va cunoasteti, schimb de poze actuale si relevante, si gata, dupa aia telefoanele si va vedeti in real, apoi vezi ce iese.
Dar aia care n-au noroc la femei mereu zic ca nu merge, ca e o prostie, dar aia care arata bine, au succes si in real si pe net si peste tot.
Asta e adevaru` ce sa mai ne ascundem.
Asa si prietenul meu programatorul, "aaaa e o porcarie domne, nu-mi mai pierd timpul, nu merge domne pe site, sunt neoameni, neseriosi".
A fugit de acolo si a dat de acelasi lucru si in real, nu l-a placut nici una, au iesit, erau reci, il bifase asa la datingul din real ca poate miroseau ca e bun de luat de prost, cand vedeau ca nu e loc, erau reci.
Asa ca hai sa fim seriosi.
Si fostul meu amic cu care ma duceam la sala inalt si aratos, pe sentimente a agatat 4 femei misto, si a iesit cu una cu care a si stat mult timp.
Asa ca...sigur ca sa ne mintim pentru unii e mai bine dar nu rezolva problema.
Nu stiu, mie unul nu-mi surade ideea de a cauta pe net, in special in aplicatiile alea ca Tinder sau ce mai e acum de actualitate. Pierdere de vreme, trebuie sa fii extrem de disperat sa apelezi la d-astea, nu e de teapa mea asa ceva, voi faceti ce vreti pana la urma. Daca consideri ca asta vrei, baga mare, doar atat va pot zice sa aveti grija de cine/ce dati pe acolo.
Nu tinder, am zis doar site-uri de matrimoniale unde toti de acolo cauta relatii, nu Tinder, Instagram, FB, ca acolo da, e o porcarie.
Pe Tinder si altele sunt f multi care se prostesc, majoritatea au relatii, deci nu e deloc un loc bun de cautat relatii.
Si in real trebuie sa avem grija peste cine dam, nu doar pe net unde-s tot cam aceiasi oameni pana la urma, sau oameni ca oricare altii.
Da, si asa dar nu mereu, daca joaca f bine nu prea te mai prinzi, aia care sunt giniti nu joaca destul de bine. Aia destepti au grija sa se lege tot pana-si ating interesele.
Dar oricum ar fi, si daca stai pe net cateva zile, dupa aia iesi in real si il ginesti cum zici tu, deci e tot una, nu prea e vreo diferenta ca am zis, nu stai prea mult pe net.
Eu te sfatuiesc sa agati fete in realitate, ca pe internet poti da de masti la figurat si la propriu, din cauza sutelor de filtre si a machiajului, uneori se intampla sa nu fie persoanele din imagine, etc.