Cred ca totusi nu ar trebui sa le placa lor, pe cat tie. Tu o platesti/conduci/repari/asiguri - altfel e ca si cum te-ar imbraca altii in costum roz - cand tu vrei/simti ca ai fi mai confortabil in blugi si geaca neagra de piele .
Iar piesele/service-ul e scump la toate - indiferent de tendintele pietei/consumatorilor, create de altfel de vanzatori/distribuitori.
Personal, detest ideea ca daca e X sau Y marca - automat e mai buna/fiabila/fara probleme/etc. Ar trebui sa te ghidezi dupa parerea lor - daca esti soferul lor si ei platesc, te ghidezi dupa parerea pietei daca vrei sa o vinzi mai usor.
Tie trebuie sa iti placa. Nu conteaza ce spun ceilalti. Daca tu iubesti o fata, intrebi pe altii daca sa fii cu ea? Daca ei spun nu imediat nu o mai iubesti? Nu cred. Asa si cu masinile si cu orice altceva. Viata trebuie sa fie a ta, nu a altora. Cere sfaturi cand ai nevoie de ele dar sa nu decida altii in locul tau.
Cumpar o masina ca sa arat ca sunt fitos! sau ca sa arat lumii ca "am saltat in rang"
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: