La mine criza a rezolvat gripa. N-am bani sa cumpar porc, deci sunt salvat! (cui pe cui se scoate).
Dar nu are nici o legatura carnea de porc cu gripa porcina. din cate stiu eu gripa porcina nu se face de la carnea de porc.
Nu am loc sa-l bag in apartament si daca as cumpara nici macar nu stiu sa-l prepar si noi anumite chestii de la porc nici nu le mancam. pe scurt: nu.
Alina, ai cumva doua conturi? nu de alta, insa mi se pare ceva iesit din comun ca dou useri sa puna o intrebare idendica din toate punctele de vedere si in acelasi timp aici pe TPU. :))
http://www.TPU.ro/......-haaaaaaa/
am numarat pana si acelasi numar de litere,, a'' din cuvantul haaaaaa.Si totusi... el nu se grabeste sa raspunda primul. :))
Nu am alt cont, pe cuvant de onoare, telepatie, mi s-a mai intamplat sa postez aceeasi intrebare in acelasi timp cu un alt user si sa o sterg pe a mea sa adaug alt continut, mi s-a intamplat sa fiu gand in gand cu useri de aici si ei stiu cine sunt si pe ce tema.
Raspundeti si la porcul meu, va rog frumos
Hai sa fim seriosi, bani sa ai, ca de sarbatori tot romanul are de toate, in rest cum o vrea Dumnezeu.
Hai mai alllinna nici macar o intrebare nu puteai sa formulezi, trebuia sa-i dai copy si paste am sa-i spun lu raluca sa-mi puna cate o eticheta la fiecare intrebare pusa
Hai ca m-ai facut sa cad de pe scaun, nu am mai ras asa de cand te-am prins pe tine si pe cealalta cu acelasi raspuns copiat din aceeasi sursa...as vrea sa stau mai mult pe aici...imi e ciuda pe @enigma ca are parte de toate intamplarile astea spumoase
Alllinna, genetic vorbind, cred ca ai si o sora geamana, fericit cred ca e sotul tau...cand ai terminat tu...pac mai intra una identica si cu aceleasi intenti
Rad o saptamana... faci tu ceva si de revelion sa ne distram
Draga mea, la fel cum a zis si Stefan, cred ca,- mai toti romanii, vor pune pe masa traditionalele sarmale, salata de beuf, rulouri delicioase (cu oua fierte, carne, ciuperci, bacon sau costita si cu marar si patrunjel ) infasurate in pielita de la piept de pui si facute in cuptor ( pe capac intors si asezat pe o cratita cu apa la cuptor la foc mic ) sau friptura de porc sau pui si apreciatul curcan umplut cu orez si portocala si mar ( poate fi si un pui umplut ), facut la cuptor la foc potrivit, ce romanul il accepta cu placere pe masa sa, apoi placinta cu branza si ravase, prajituri de tot felul, si tortul diplomat sau de ciocolata,-( caci ce e mai bun si proaspat, dacat acela facut in casa cu migala si cu multa dragoste )etc,... Lucien.
Sunt aproape sigura ca vom avea carne de porc pe masa de craciun...cat despre gripa porcina... mi se pare o aiureala menita sa-ti ia banii (pe care ii dai pe medicamente...)nu zic ca nu exista... da mi se pare ceva putred aici...pana acum nu era nici un fe de gripa si acum sunt de toate:porcina, aviara...
Avantajul este ca cei care cumpara daca mor, mor satui iar ceilalti care nu cumpara, mor de foame.
anonim_4396 întreabă: