| LSMM a întrebat:

Cunoașteți un bărbat și, la un moment dat, vă dați seama că e luat de prost de către femeia din viața lui. Cum i-ați spune bărbatului, într-un mod subtil, acest lucru?

Răspuns Câştigător
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Din pacate ce spui tu se numeste materialism. Nu te baga. Daca era de inselat mergea dar asa nu. Cand o sa te faci mai mare ai sa vezi ca uni iau tot felul de decizi proaste dar daca nu te trezesti singur nu o sa reuseasca alti. Daca el nu vede asta si nu e capabil sa se detaseze de ea inseamna ca o iubeste orbeste si nu ai ce face. O sa te urasca dupa aia pe tine si nu cred ca asta vrei.

11 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Daca tipu e genu de barbat violent,agresiv verbal mai bine il lasi happy Nu ti-as sugera sa vorbesti nici cu lady nesimtita care isi bate joc de el,ca poate ti-o coace,si ii spune vrute si ne vrute si cade pe tine tot.Ori ii spui lui,ori daca ai un frate, o cunostinta de a lui, un barbat.Ii spui sa ii zica el, cand o aude de la un alt barbat, e alta treaba.Dar cand vine o femeie si iti spune 'vezi ca femeia ta face drege' parca te deranjeaza. Poate tine de orgoliu.Si eu as prefera sa imi spuna asta tot un barbat.La o bere, la o tigare(asta cand fumam si beam des)Intelegi? e alta treaba.Asta e parerea mea.

| LSMM explică (pentru Liviu):

Nu e un bărbat deloc agresiv, nu a reacționat niciodată, din câte știu, violent, ba chiar e deschis.
Mulțumesc pentru răspuns.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Lasa-l in pace. Nu te baga ca iese rau mai ales ca esti femeie si majoritatea sunt prea mandri sa asculte de o femeie. Daca e nasol, sa o faca un amic de-al lui ca noi intre barbati ori ne ascultam ori ne batem dar o sa valoreze mai mult parerea masculina. In ce fel e luat de prost? Detaliaza putin.

| LSMM explică (pentru FABULOSUL6000):

Femeia respectivă a avut o relație cu un bărbat, pe care l-a părăsit imediat după ce l-a cunoscut pe cel în cauză. Bărbatul despre care vorbim are un statut financiar recunoscut și multe relații. Acea femeie a ajuns, într-un timp extrem de scurt, să ocupe funcții importante, la care unii ajung după ani de muncă - și acea femeie e în primul an de facultate.
De obicei nu mă amestec în viața oamenilor, nu mi se schimbă traiul cu absolut nimic, dar mă gândesc atât la cei care își văd colega câștigând bani, fără să ajungă până acolo prin propriile forțe, dar și la acel bărbat, de care mi-e teamă că va fi părăsit imediat după ce femeia se vede unde își dorește.
S-ar putea să mă înșel în anumite privințe.

Tocmai iubirea asta oarbă e problema, pentru că de multe ori dezamăgește la sfârșit. Îmi pare rău pentru el.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru LSMM):

Din pacate noi barbati nu suntem atat de rationali cand vine vorba dragoste. Uni iubesc doar de fatada si cand apare prima femeie dispusa sa-i accepte trec la ea si sunt barbati care iubesc cu adevarat dar dau numai de panarame profitoare care vor atentie dar nu ofera. Din pacate amicul tau intra la nr 2 si nu ai ce face. Lasa-l sa se prinda singur sau sa piarda pe socoteala lui. Daca-i zici ceva o sa se supere fiindca crede-ma, el nu vede ce vezi tu. El o iubeste si o divinizeaza pe ea iar tu o sa pari un dusman in calea relatiei lui. Cel mai probabil o sa te indeparteze de teama ca o sa-i strici relatia si o sa ajungi tot tu in suferinta fiindca vad ca tu ti mult la el.Lasa-l sa fie fericit cat se poate si consoleaza-l cand va fi cazul.

M-am convins, așa am să fac. Mulțumesc!

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru LSMM):

Din pacate ce spui tu se numeste materialism. Nu te baga. Daca era de inselat mergea dar asa nu. Cand o sa te faci mai mare ai sa vezi ca uni iau tot felul de decizi proaste dar daca nu te trezesti singur nu o sa reuseasca alti. Daca el nu vede asta si nu e capabil sa se detaseze de ea inseamna ca o iubeste orbeste si nu ai ce face. O sa te urasca dupa aia pe tine si nu cred ca asta vrei.

| AtateaConditii a răspuns:

Mod subtil inseamna sa ii spui ca si cum ar fi parerea ta personala si sa nu te prea ia in seama. I-as spune clar si raspicat ce cred si ce ar trebui sa faca, doar daca tin la el, daca nu mi-ar pasa de el i-as spune-o in mod subtilwinking.

| LSMM explică (pentru AtateaConditii):

M-am gândit la ceea ce înseamnă, de fapt, a spune clar și a spune pe ocolite. Doar că diferența de vârstă, statut etc. e considerabilă și nu-mi permite să dau impresia că mă amestec în viața lui. Nu am dreptul, dar țin la el (atât cât poate un adolescent să țină la un adult, nu doresc să se înțeleagă nimic greșit!) și vreau să-l aduc cu picioarele pe pământ.

| maria999 a răspuns:

Poti sa-i spui in fata tot ceea ce simti.Asa cred ca e cel mai bine.

| Miree a răspuns:

L-aş lua într-o parte şi i-aş spune că ţin la el şi, din această cauză, vreau să-i aduc la cunoştinţă anumite situaţii neplăcute!