" 4evergentleman: Ce înseamnă daca multi oameni în special unele femei și bătrâne incepe sa caște in jurul tau"
ești plictisitor, aia e!
Pai nu stau la discuții cu ele,când trec pe langa mine,prin mijloace de transport și alte locuri dar nu stand de vorba cu ele că eu nu discut cu oricine,mai ales cu bătrâne,daca stau de vorbă stau cu femei frumoase. Da, nu pot sa zic că am o personalitate wow și sunt funny, având depresie nici nu ai cum sa fii așa și să vrei, dar sunt unii oameni cu care nu s tăcut, sunt sociabil in prezența lor.
Glume nu accept de la persoane care 2 zile sunt rele una buna, cu mine nu ai cum sa fii așa ipocrit și schimbător.
Și tu ești daca ar fi, daca nu erai nu stăteai toată ziua pe TPU, se vede că nu ai deloc viața socială.
Poate sunt arogant nu neapărat plictisitor, dar dupa ce am cunoscut numai oameni falși și răi nici nu am cum sa fiu altfel.
Oooo, deci și "[4evergentleman] funny, având depresie..Glume nu accept. sunt arogant" nu numai plictisitor! Ce tare
Chiar tu te găsiși care nu ai curaj sa îți spui identitatea daca ești băiat sau fată! Sa înțelegem că ai trei picioare? Că ești trans?
Hai, fa pași de la întrebările mele că trăiești în umbră de când te-ai născut și nici nu realizezi. Rutina ta e școala-acasa-TPU, te știe toată platforma că ești un user no lifer, înafara de TPU viața ta nu are nici o însemnătate și știi și tu acest lucru.
Daca sunt plictisitor nu e stres, dar sa nu am tupeu sa spun ce sunt cum o faci tu îmi suna ceva din spectrul autist.
" 4evergentleman : Hai, fa pași de la întrebările mele"
vaaai, mă confunzi cu mă-ta (are și cratimă!)
Ești demnă de mila, mai ales daca ești fata E grav și dezolant daca doar platforma asta îți aduce satisfacție, deja îmi dau seama cat de mult suferi de ești ancorată aici total și ești desprinsă de realitate total
Ok, noapte bună că ți-e somn!
Când ramai fara argumente mereu incepi să jignești, atâta poți, o sa mă rog pentru sufletul tau și liniștea ta interioara și să nu mai stai între 4 pereți Păcat de tine fată tânără sa îți irosești viața doar in mediul virtual.
M-a cam luat de când ți-am văzut răspunsurile sublime sincer
Tu vrei sa fii rea pe aici, dar ești ruptă în dos de viață, de aici și frustrările, te înțeleg într-un fel.
"Când ramai fara argumente mereu incepi să jignești"
1 - ia vezi-ți istoricul și cine a inceput prin a fi mitocan ("4evergentleman: Hai, fa pași de la întrebările mele")
2 -argumente la ce, la "4evergentleman: ies din casa foarte nervos și încruntat"? Du-te mami și ia niște apă rece
" 4evergentleman :... ești ruptă în dos de viață"
iți amintesc din nou că mă confuzi cu mă-ta! (tot cu cratimă desigur)
Doua cuvinte ai in vocabular și astea patetice
Mai ieși din peșteră aia că te declara ăștia dispărută
Cum e să trăiești cu autism? Be onestly?
" 4evergentleman : Cum e să trăiești cu autism?"
tot cu mă-ta crezi că comunici, așa-i? Desigur, cu cratimă
" 4evergentleman: Cum e să trăiești cu autism"
da, ințeleg ce e cu autismul ăla invocat, îl exersezi de-o vreme
https://www.tpu.ro/......a-am-luat/
E clar! Mai mult de 13 ani nu ai la ce răspunsuri patetice dai pe aici
" 4evergentleman: Am probleme grave la lucru cu concentrarea și atenția, procesarea informațiilor"
https://www.tpu.ro/......a-am-luat/
ete fleoșc, tu vorbeai de nevoi speciale?
Esti demnă de mila atâta tot.
Esti doar un tantalau plictisitor cu probleme la mansarda.
Semăn pe mama ta copil stricat! Sigur ești proasta aia autistă ( Sierra) care nu are viață și și-a făcut cont nou să jignească.
Răspuns pentru userul sadrian sa nu vii cu răspunsul că se simt excitate asa cum ai venit că nu cred o iota că de fiecare data așa îmi răspundeai
Bună! Se pare că există o motivație puternică pentru această situație. Dar gestionarea ei depinde exclusiv de tine. Ai o structură a matricei care permite. Trimite-mi data ta de naștere, pentru a-ți calcula matricea, dacă dorești.
MadaAwwr întreabă: