Ce importanta au profesiile lor in situatia in care nici una nu-i capabil sa munceasca, fiind duse cu capul atat de rau?!
Da, am avut in comunitatea romana de aici baiatul de 20 de ani a unor romani, care avea schitofrenie paranoida si care si-a ucis tatal cu cutitul in inima, dupa care i-a taiat capul si l-a pus pe garajul casei.
A alergat-o si pe maica-sa sa o omoare dar biata femeie a scapat fugind la vecini. A fost prins chiar in noaptea aia, dar el nu stie ce afacut si cum si-a omorat tatal.
Boala este cu adevarat foarte grava, fiindca oamenii aia sunt nebuni in adevaratul sens al cuvantului si este bine sa isi ia medicatia sau sa fie internati la spital sub securitate, ca-s periculosi si ei nu sunt capabili sa se controleze.
Am cunoscut și eu, am avut doua vecine pe care le tot tine cate o vreme internate când aveau cate o criza mai nasoala.Una arunca cu obiecte tăioase pe geam după oameni (nu știu motivul), iar alta își teroriza vecinii de dedesubt (ultima oara le-a mânjit usa cu rahat).
Părerea mea e ca oamenii de genul ar trebui supravegheați constant dacă nu chiar internați la un ospiciu făcut pentru ei.Nu spună asta din rautate, doamne ferește, ca nu sunt de vina ei ca au ajuns în halul ala.Dar cred ca le-ar face mult mai bine și lor și celor din jur o supraveghere constanta (și acum nu ma refer la chinuiala din unele spitale unde sunt torturați, ma refer la locuri cu persoana ok ce chiar are grija de ei).
RobertG101 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Lary_Lary_Habby_ întreabă: