| mgtow a întrebat:

Cunoasteti cazuri in Romania de indivizi cu bmw sau audi si tipele trageau singure la ei pentru ca aveau masina buna? Nu ma refer la vechitura cu 1000€ sa zicem ca ala are masina de 50.000€ daca da, povestiti aici.

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Sincer nu stiu. Eu am numai prietene cu bmw, audi, mercedes, porsche etc. masini scumpe, asa ca....nu prea cunosc efectele acestor masini asupra femeilor. Dar stiu efectele asupra barbatilor laughing))
Din cuvre penale si intrebari gen "cat ai supt ca sa-ti iei masina asta?" nu sunt scoase femeile care au masini scumpe.
Acum sincer, e pe bune intrebarea? Normal ca exista destule femei disperate dupa bani. Nici nu trebuie sa aiba neaparat bmw, audi etc. Daca au un SUV...e suficient. Asa sa vina ele singure pe strada sa se bage in seama nu am auzit. Dar daca s-au nimerit in acelasi perimetru si printre cunostinte comune, da, am vazut sa incerce in mod insistent sa atraga atentia. Chiar si fete cu prieteni am vazut dandu-se in stamba in fata unuia cu bani... comic rau laughing)
DAR astea sunt putine si nu ne caracterizeaza ca si gen.

25 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu cunosc. Anturajul meu nu prea e format din cocalari de genul.

| OldSoul a răspuns:

Nu.
Dar daca s-a dat din neant o tipa la mine, crezand ca sunt motociclist, se pune?

| mgtow explică (pentru OldSoul):

Doar pentru cei cu masina scumpa

| OldSoul a răspuns (pentru mgtow):

"Cunoasteti cazuri in Romania de indivizi cu bmw sau audi"
Eu am spus ca nu cunosc, si ti-am spus ce stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce? Vrei să încerci şi tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, si chiar daca ar exista ar fi absurd sa te folosesti de ele ca sa-ti justifici apartenenta la mizeria numita MGTOW.

| ChrisRo a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici mgtow nu-i spune adevarul, ci tot o minciuna, si anume, ca femeile sunt naspa la modul general. Ceea ce, evident, nu este asa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ChrisRo):

Tocmai am spus ca mgtow e o mizerie. N-are rost sa-mi spui mie asa ceva.

| mgtow explică (pentru anonim_4396):

Iti place sa fi luat de prost de femei atunci baga tare dar mgtow e viitorul umanitatii, femeia lasata cu idioteniile ei sa se traga de par cu altele.

| ChrisRo a răspuns:

Salut Mgtow. Eu am scris mult despre domeniul asta al relatiilor inter-sexe, insa nu pe acest site ci pe Softpedia. Am ajuns aici prin intermediul unui link dat de catre o amica. Nici macar nu-i mai stiu nick name-ul acelei amice. :p
Asa. Sincer sa fiu, intrebarea ta este destul de naiva. E ca si cum ai intreba daca exista barbati care fura sau care comit jaf la drumul mare. Evident ca exista. Faza e ca ti s-a spus niste povesti, iar tu ai crezut in ele, si acum esti suparat pe femei pentru ca in realitate femeile nu sunt chiar asa cum ti s-a povestit.
Chiar nu are nicio relevanta daca tipele trag la tipi cu masini scumpe (da, sunt femei care vaneaza astfel de barbati), atata timp cat majoritatea covarsitoare a oamenilor leaga cu usurinta relatii cu sexul opus. Afirmatia asta ar darama afacerea oricarui asa zis guru, care vrea sa te invete cum sa agati femei. Pentru ca respectivul iti baga in cap ca trebuie sa faci sau sa ai ceva special pentru a atrage atentia femeilor, pe cand realitatea iti arata ca majoritatea barbatilor sunt banali, ordinari, neinteresanti, si totusi sunt in relatie cu vreo femeie sau au vreo femeie pe care sa o sexeze. Evident, si femeile sunt la fel.

Daca te uiti in jurul tau ai sa vezi baieti care nu au nimic, nici masina, nici scoala, nici inteligenta, insa au femeie. Si atunci te gandesti ca e cam penibil sa depinzi de o masina scumpa ca sa atragi femei, cand altii ( majoritatea barbatilor) atrag femeile pe gratis.

| mgtow explică (pentru ChrisRo):

Voiam sa stiu cum e la noi multe trag la indivizi cu masini scumpe iar ala fara nimic ramane cu o grasa sau urata. Trag sperante la roboti in forma de femeie. Nu am sperante la una umana care ma poate trada oricand

| ChrisRo a răspuns (pentru mgtow):

Pai de ce sa tragi sperante la roboti daca orice terchea berchea umbla dupa el cu o tipa decenta dpdv fizic. Curaj, man!

Trenchea flenchea are parte de curvà langa el, tipele normale nu umbla cu urati trasi la fata si osul care se vad pe ei. Esti bazat pe ideologia veche dar viitorul e executat, roboti, silicoane si altele incep sa le inlocuiasca pe femei in tariile cu multi bani ex america are peste 10 000 de locuitori cu 3 papusi sexuale in casa si lista continua. Atata Facebook, wasap internet creste riscul ca altii sa se dea la ele si de acolo ea se lasa inseland partenerul, curvéle nu devin serioase niciodata dar din sfante ajung curvé din pacate. PS un robot cu aspect uman la comanda va fi femeia dorita care nu face scandal si va avea acelasi comportament ca un om obisnuit.

Ti-am zis, boala asta cu insuccesul la femei este foarte rara, mai rara decat SIDA, asa ca nu o poti generaliza.

Da da... pe naiba

Pai uita-te pe strada, orice nataflet are gagica. Uita-te la colegi tai de munca, uita-te la fostii tai colegi de scoala, uita-te la nepotul tau ala de 16 ani, in caz ca ai asa ceva - toti astia au pe cate cineva. Daca nu esti dizgratios de urat sau nu ai cine stie ce probleme psihice grave, n-ai cum sa nu gasesti fete care sa nu te placa.

Arat bine fizic si la față. Dar nu mai merge chestia aia cu ce e al tau e pus deoparte sau jumatatea vietii & orice sac are petecul lui. Dezamagiri adunate si un trecut naspa care nu l-am uitat nici acum mau transformat in mgtow - formez o uniune cu altii care au avut probleme cu femeile. De aici inainte ne autosesizam independenti, ne bazam pe tehnologia artificiala asteptam ceva mai bun macar cu speramta asta ramanem. Increderea nu se poate incrediinta nimanui mai ales daca e roman... ca om (aia naspa care au partenera traiesc in minciuna, nu le pasa daca sant inselati se cearta nu strang bani) traiesc ca in povesti. In realitate riscurile sant imense.

Pai ia orice alt aspect al vietii si analizeaza-l; ai sa vezi ca vei gasi o groaza de imperfectiuni. Asa pot sa zic si eu; nu imi mai plac masinile ca poti muri din cauza lor. Astept sa se inventeze masini zburatoare. Apoi, omul mai degraba va inventa un OZN decat sa reproduca fidel latura emotionala a creierului uman. Poate ca ai auzit si tu; creierul uman este cel mai complex lucru din universul cunoscut. happy

Imi place mai mult inteligenta artificiala si femeile alternative din silicon. Daca vreau sex sau masaj platesc ies mai ieftin si am de ales cu cine mi-a pun. Prea mult stres cu cautatu asta

| sofisis a răspuns (pentru mgtow):

Da insoara-te ma si tu cu o papusa d'aia care pare reala. Nu ai fi nici primul, nici ultimul.

| mgtow explică (pentru sofisis):

Nu e asa usor... e nevoie de timp

Inteligenta artificiala nu poate simula nici 0, 1% din spectrul emotiilor umane. In ceea ce priveste sexul, da, faci sex dar nu primesti emotii.

Nu conteaza emotiile

Dar ce conteaza?

Sexul, atingerea si prezenta tot se va asimila cu o persoana umana. Sper sa prind epoca aia.