Eu am zile in care nici macar nu fumez si nu beau
Cunosc din aia care nu "invart" absolut nimic, dar toti stau pe spatele cuiva: al rudelor sau al nevestei.
Au crescut fara vise, sau le-au fost spulberate, de stau asa, ca prostii, de pe o zi pe alta.
Nici lor nu cred ca le-ar placea de ei, de aia beau.
Treaba lor, atât timp cât fumează și bea din banii lor și nu fac rău la nimeni
Daca nu muncesc, cum sa fumeze pe banii lor?
Pai eu am zis că nu am nimic de zis atâta timp cât nu fac rau nimănui... Bea și fumează din banii lor
Clar aia care își bat nevestele, copii sunt niște zdrențe care ar trebui pedepsit aspru
Nu susțin alcoolicii sau fumători
Dar dacă omul are un job, își plătește taxele își face datoria, ce treabă am eu cu el că bea și fumează? Daca asta îl face pe el /ea fericita și nu face rău nimănui
Evident că nu susțin extremele
Pai am zis deja ce cred
Nu reiese din ce am scris eu același lucru?
Am aceiași părere ca și tine, doar că am formulat altfel
Aha, te referi la soferi din aia care mai si muncesc, presupun. Si restul vietii e sa bea, ei sunt tati, produc copii, au serviciu. Sau la care te referi? Sunt banii lor totusi, dar da pentru nevasta si copil, sunt o mare problema. La serviciu sunt f sociabili. Nu le da nimeni banii degeaba, stai linistit ca au totusi un serviciu.
Cunosc câțiva colegi de muncă care toți bani lor se duc pe aparate cazino pariuri sportive și femeie toți bani lor și munca lor numai acolo se duc și uni dintre ei au și câte 2 copii acasă și baga bani la pariuri sportive scârbe de oamenii în loc sa aibă grija de familie lor să-și scoată copii la un parc în oraș sai cheltui toți bani cu ei ei dau bani pe panarame și cu*ve și pariuri sportive.
Da, și eu cunosc multi, și ce mi se pare mai aiurea e că nici măcar nu fac asta pe banii părinților, ci pe ale iubitelor - soțiilor, femei de-un metru și-un pic, care își rup cârcă pentru ei.
Trebuie sa n-ai niciun pic de demnitate ca sa ajungi așa.
Alea sunt femei adevarate draga. Doar nu crezi ca toti barbatii sunt prosti sa-ti faca doi purãdei si sa se strofoace in timp ce tu bagi in tine ca scroafa.
Cu așa gândire de aurolac te mai miri că nu te vrea hecate habar n-ai ce-i cu tine și ce vrei de la viață, baga acolo marfa pe raft că "femeie adevărată" nu pupi in viața asta.
Nu am modificat nimic, dar cum ești un aurolac, probabil a doua citire a căpătat noi înțelesuri pentru tine după ce te-ai trezit din amorțire.
Cum ziceam, habar n-ai ce-i cu tine.
Nici tu nu știi ce măcăni acolo.
N-am scris nimic care să mă catalogheze ca "femeie care nu se respecta", dar e ironic și amuzant că îți permiți să ții mereu morala despre educație la ce exprimări ai și ce înjurături mizerabile ai trimis în privat mai multor fete de pe TPU.
Daca nu-i poti numi tu, nu inseamna ca nu sunt si ei oameni. Sunt cazuri si cazuri in care oamenii ajung asa. E usor de judecat. Sa fie fiecare exemplu in dreptul lui si dupa se vor vedea schimbari!
Nishuman întreabă:
123458544555 întreabă: