Mai detestabil decat fata e profesorul ce se lasa imbratisat.Singura situatie corecta e aceea in care gestul vine din partea unui profesor care trebuie sa cosoleze un copil aflat in suferinta si care simte ca vorbele nu sunt de-ajuns.
Bleah:-&. Eu n-as imbratisa un profesor nici sa ma bati. Bine, poate pe profa de engleza
Bleah, wek
cum o zis paul27 nici eu nu as imbratisa nici un prof, si eu numai pe profu de engle ii mai de treaba , in rest nimic
ce parere sa am? naspa si nu prin linguselile astea te apropii de profesori si mi se pare aiurea (hai cain clasele mici 1-4 mai merge sa-ti imbratisezi invatatorul/invatatoarea) si nici profesorilor nu cred ca le place f mult sa le sari ase in brate dintr'odata mi se pare aiurea
daca vrei sa ai note mari poti invata si sa le acorzi respect profesorilor, prin asta te apropii de ei nu prin imbratisari
oricum mi-a spus si profu de engle ca sa nu cred ca pe fetele care il imbratiseaza le avantajeaza cu ceva si o zsi ca nu ii f frumos , dar o sa se dezobisnuiaska si ele de obiceiu asta
E urat dar pot sa-ti spun ca oamenii de genul asta vor avea foarte mult de castigat in viata.
Astea sunt trucuri ...ca sa le fie bine si asa vor face in continuare. ASta este stiu sa fie perversi si sa le meaga bine. si le va merge pentru ca ROMINUL e,,, pervers.asta ne e natia
Ei ce sa-i faci...asa sunt unii. e adevarat ca e incomodabil sa vezi asemene "scene". dar pana la urma fiecare vrae sa se afirme si poate ca asta e modul n care stie ea sa o faca.crede-ma ca anumitor profi nu le prea convine si s-ar putea ca intr-o zi sa se ia de ea.asa ca u ai putea sa ii atragi atentia ca ceea ce face nu e bine, daca vrei sau daca nu lasa-o in pace pentru ca ea va capata o imagine proasta nu tu.
Nuu Sincer, nu suport persoanele astea.Mai ales daca as fi cadru didactic :-& Oricum. poate doar pe diriga :X E super de treabaa In rest nici un prof :-&
Acum depinde. Pot fi profesori pe care ii placi sau pe care nu ii placi. Dar sa iti raspund la intrebare.Nu e vorba ca nu suport astfel de persoane dar numai gandul ca o face pentru o nota mai mare ma face sa vomit:-&
Eu ii urasc, am si eu un coleg care face lucruri din astea.lingusitori insuportabili
Sunt destui pupincuristi pe lumea asta. eu nu am imbratisat niciodata un profesor, cu toate ca am avut o legatura stransa cu cativa dintre ei. de exemplu, cand faceam ceva demn de amdirat, era de ajuns o strangere de mana. si atat. pastrez legatura cu profesorul de istorie din liceu si in prezent, ma ajuta cu materiale pentru facultate...pentru ca si eu l-am ajutat la randul meu in liceu pe dumnealui. cum? implicandu-ma, participand la concursuri, obtinand rezultate. ceea ce pentru un profesor este o mandrie, caci apare numelelui pe undeva pe acolo si automat ii creste ratingul sa zic asa
alexalghisi întreabă: