Stii gresit, in categoria aia intra multi oameni, nu doar cei care is legume.
Depinde cit de afectati sunt, dar si cei putin tot asa se spune ca au acea boala, deci ei pot lucra, pot merge la scoala, de facut copii nu vad de ce nu, care guvern nu da voia oamenilor sa nu faca copii?
Tu de ce crezi ca specia umana este putreda de bolnava si plina de defecte?
Uite acu ai vazut pe viu ce se intampla, gandeste ca asa s-a intamplat de cand a aparut omul pe aceasta planeta, la noi na mai exista nici o selectie nici naturala si nici impusa, asa am ajuns astazi aici, putrezi de toate bolile si urati si obezi si cu mai stiu eu ce alte defecte.
Eu despre asa ceva am spus, ai o boala cum este asta cu ce spui boala asta, sterilizat cel care o are, sau cei cu cancere de alea genentice, la fel sterilizati sa nu mai faca copii, nu dai voie, vrem sa facem selectie sa devina oamenii mai sanatosi mai frumosi, mai fara defecte.
Nu vrea nimeni sa fie chelios, nu vrea nimeni sa fie urat, sa fie obez, sa fie bolnav grav.
hai nu chiar asa, dar macar bolile astea grave si genetice trebuiau selectate si sterilizati indivizii ce le poarta.
Lasa-i sa traiasca, sa munceasc a daca vor, sa faca sex, sa fie fericiti, dar nu-i lasa sa faca copiii, ca nenorocesc atit societatea cit si pe cei din viitor.
Nu ai de unde sti ca este sanatos, si chiar de este mosteneste gene, asa ca defectul tot va fi dus mai departe.
Cum de s-a uitat baiatul sanatos la ea? Dasa nu so fi uitind nimeni la el, o luat si el cea a gasit ori poate ca arata bine, cand esti tinar nu te uiti, femeie sa fie, barbat sa fie, sa iti faci si tu treaba cu careva