Eu,e o pierdere de timp si nu are nici o relevanta!
Se vede si aici pe TPU cum unii ultilizatori nu au altceva mai bun de facut decat sa cerseasca like-uri, mi se pare penibil...
Nu are nimic, doar că mi-ar fi făcut plăcere să o adaug la prieteni şi să o,, spionez'' dacă ar mai fi adăugat poze noi, dacă ar mai fi postat vreo stare...etc Sincer, am un respect foarte mare faţă de ea, şi de aceea nu mă satur niciodată de vorbele ei şi de felul în care se îmbracă. Mereu e la modă cu haine decente.
Eu
Am avut, dar din luna septembrie l-am dezactivat. Dupa parerea mea, e o pierdere de timp. Doar pui poze si vezi poze. "Ce minune". Si interesant ca toata vacanta de vara m-a tentat sa stau numai pe el.
Nu mai am nevoie
Are vreun rost, tu ce zici?
Mai bine gasesc alt ceva interesant de facut decat sa stau toata ziua numai pe facebook. :d
Am avut facebook aproape doi ani si acum imi pun mereu intrebarea : "Pentru ce?"
Pai si facebook e o comunitate unde poti vorbi si vedea poze cu rudele/prietenii; te poti documenta de mai multe lucruri si chiar unele sunt ineresante -Ca unii il folosesc sa dea non-stop like-uri si pupici etc e treaba lor...- Eu cel putin intru pe el si vorbesc cu colegii sau ma uit in activitatea grupului meu de la scoala...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
BeastMaster întreabă: