E un termen folosit de oameni care au fost respinsi de catre persoana de care le placea, nu vor sa admita modivele reale pentru care au fost respinsi asa ca se mint singuri, urasc memeurile de genu asta: ''friend zone'' ''nice guys finish last''
Am probleme cu stresu si sunt mai mereu incordat, asta ma afecta si cand incercam sa dorm, nu puteam sa stau in pat fara sa imi schimb pozitia din doua in doua secunde.
am cautat pe net ceva mp3 de relaxare, am gasit ceva pe soundcloud.
cand am inceput mp3-ul am fost intmpinat de o voce de femeie niste muzica relaxsanta si un ritm electronic care imi facea ochi sa se zbata ciudat, mp3-ul era in mare parde despre vizualizarea respiratiei tale, trebuia sa imi imaginez ca respiratia mea e o ceata albastra care imi racoreste zonele care am impresia ca sunt incordate, pe parcursu sisiuni muzica de fundal se tot schimba dar ritmul acela electronic era mereu prezent. a mers, am dormit bine noaptea aia
Experimente pe oamenii, daca isi place chestia asta vrei sa vezi cum se manifesta, eu de pilda am vb cu o femeie matura despre depreia ei incercam sa vad daca cauza e doar in capul ei, suferea de dureri de cap, cauza a fost lipsa de dragoste, ai dreptate muzica ajuta clar
Eu am fost mereu pasionat de psihologie, ma pot conecta cu oameni la un nivel destul de personal si as zice ca am un sens al empatiei dezvoltat, cand eram mic obisnuiam sa ma joc dea psihologu si sa mint ca am diplome in psihologie. acum cateva saptamani terapeuta mea mi-a zis ca as fi un psiholog grozac
Pe TPU nu gasesti, de multe ori gasesti numai oameni care cred ca ei sunt mai "inteligeniti" decat ceilalti si vai de mine cine sunt ei, dar adevarul este ca pe TPU majoritatea (99%) nici macar nu au cautat definitia psihologiei in dex si nici nu o stiu.
RAY întreabă: