Off...Domanee..Stai linistita ca Miley nu vine aici.Nici nu stiu daca ea stie de Romania
Id alea nu sunt ale lui Miley.Asa isi fac unii id numai sa creada uni ca sunt ei cine stie ce vedete.
Wooooow ma miley in RRomania
ioi miley si'o facut id cu princess? stai repede sa-l bag si eu in lista
da daca ai idu ei cum de l-ai pus pe site
da ma si eu am idu lu hannah
pai daca ii ai idurile dc nu o intrebi cand vine?
si raspunsu ti-l zic eu niciodata
acum serios .imi place miley dar nu cred ca o sa vina vreodata in Romania sau ca idurile acelea sunt a le ei
Pai tu poti s-o adori, dar ea are doar 16 ani.Crezi c-o sa vina tocmai in Romania din Texas (sau unde sta ea)? Si cat despre id-uri...nu stiu de unde le ai, dar sunt false:p scuze de dezamagiri, dar sunt false...sunt tot felul de prosti care doar se prefac ca sunt Miley sau alte "vedete"...
Si zau...acum ea da interviuri ca nu este printesa, este chiar modesta, nu se considera cine stie ce vedeta, dar stiti...isi face id cu princess....
Chestia asta e de lol...
SCUZA-ma dar nu sunt acestea id-urile lui miley!sau poate ai dreptate...adr nu divulg secretele...hai va pop daca vreti sa vorbim, .mary_coolgirl01 va astept! kiss!
Nu o sa vina niciodata...nici macar nu e cine stie ce vedeta! Daca stau sa ma gandesc...cred ca nu stie ca exista Romania...
Sa stii ca nu numai Miley se scrie cu litera mare la inceput, dar si Romania la fel se scrie!
Deci...nu-ti face sperante ca o sa vina ''Princess Miley'' in Romania...
Am vorbit eu cu Miley si nu vine in romania... DNEE! iar id-urile ale ti leai facut tu la vrajeala
Si eu am 15 ani si imi place miley... e problema mea ce-mi place ...si nu esti tu in masura sa ne judeci!
Mda...tocmai am vb q miley(dp id-urile astea) si mi-a zis ca-mi da si dupa o intorcea ca e la studio si vorbim peste 1-2 ore... tu ai vazut-o la web?
copilash mic si prostut (ai 10 ani sau 11? eu am 11) Miley nici nu stie ca exista romania, dar sa mai sustina un concert aici? ma rog, mintea unora e limitat ( sorry daca te-am jignit)
Buna! la id am si eu rocketmail inseamna ca sunt ruda cu ea cine vrea autograf de la ruda lui miley cirus? si ea o s-a vina peste vreo 2-5 ani. pa pa!
O poti vota aici ca sa vina:
http://tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus_Cant_Be_Tamed?page=2
Am fost de cateva ori in america si am fost o data la concert ba chiar am obtinut si un autograf de la miley, e tare draguta dar trebuie sa vorbesti in engleza cu ea, cel putin eu stiu engleza nu ca voi prostii de pe net scuzatima acum trebuie sa merg la mol pentru cumaraturi zilnice chau