| Andreea9311 a întrebat:

Da se pare ca din cauza voastra era sa iau foclaughing mi-am pus la fiert ceva de mancare am uitat de ea. si in casa e un fum de mori am deschis toate usile geamurile posibile. ce fac sa scap de mirosul acela care totusi a ramas in aer? Am dat cu air wick dar tot se mai simte. Ceva idei? Data viitoare nu ma mai aprofundez asa in discutiile de pe sitelaughingbig grin

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Arde putin zahar sau scortisoara pe plita, pune farfurioare cu paine inmuiata in otet pe rafturi sau masa in bucatarie (otetul absoarbe repede mirosurile ).

6 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Asta e buna laughing
Mai lasa usile si geamurile deschise o vreme(imbraca'te gros laughing ) si asteapta ca altceva n'ai ce face.Las' ca si eu din cauza TPU'ului intarziu peste tot, ma iau cu intrebarile si uit ca trebuie sa plec laughing

| Cryssy a răspuns:

Buna. Deschide fereastra sa se aeriseasca. Ai grija data viitoare! Si eu mai am "probleme" din cauza site-ului astalaughing. Ma iau cu discutiile si uit ca am treaba. laughing

| Andreea9311 explică:

Cratita am aruncat`o pe balconlaughing)) Sper ca nu am lovit pe nimeni in cap ( nu am stiut ce sa fac cu ea blushing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca noi daunam grav sanatatii rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arunca cratita sau pune in ea apa si ceva detergent, lasa deschisa si usa si celelate gemuri sa se faca curent, lasa ca pana maine dispare mirosul, imi pare rau, macar ai mancat? sau nu-ti mai arde?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andreutzic, nu stiu daca era cratita care a zburat de la tine, da la stiri a spus ca SMURD-ul a ridicat de pe trotuar un nefericit pe care l-a lovit un OZN in cap. Sau OZN spuneau trecatorii, ca cica a cazut din cer rolling on the floor