M, as vrea sa te pot ajuta, dar nu sunt admin. De aceea iti sugerez sa apesi butonul de contact si sa le adresezi aceste intrebari. Raspunsul il astept si eu cu interes.
Alta chestiune e legata de faptul ca sistemul alege in mod automat raspunsul cu cele mai multe voturi: dar daca cele mai multe voturi sunt de stupid si nefolositor, de ce este acel raspuns castigator?
Numai bine!
Zbee
Daca a ales deja serverul pentru tine, tu nu mai ai cum sa alegi
vezi, pana si pe TPU este ca in politica
Tu esti foarte inteligent ai mare dreptate dar aici sunt "termeni si conditii"asa ca nu cred ca noi iti vom fi de prea mare folos.Ar trebui sa le pui lor aceste intrebari caci da de gandit.La mai multe intrebari inteligente caci ma saturasem cu intrebari de gen"ce purtati, ce creme folositi, am fost, am avut etc."pa
@Z, am gasit asta "Daca utilizatorul nu alege un raspuns castigator in termen de doua zile, desemnarea raspunsului castigator se realizeaza in mod automat. Astfel, raspunsul care a fost votat de cele mai multe ori ca "folositor" si "inteligent" va fi desemnat ca fiind castigator. In conditiile in care mai multe raspunsuri au fost votate de acelasi numar de ori ca "folositor" si "inteligent", primul postat dintre acestea este ales "castigator".