anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacã ati avea puterea de a hipnotiza un om sau un grup de oameni să facă ce vreți voi, dar asta implicând a face și a determina pe ceilalți la fapte imorale, ați face-o?

De exemplu, vreți să jefuiți o bancă.
Hipnotizați un tovarăș să se ducă el să fure banii în locul vostru.
El execută întocmai apoi aplicați o altă hipnoză ca în caz că poliția îl va identifica, el să uite ce și cine l-ar determinat să comită jaful.

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Nu știu dacă e de bine sau de rău ceea ce spui tu.
Dar o sa tratez ca atare, nu, nu as face-o, pentru că m-ar bântui conștiința și cel mai probabil nu voi avea liniște.
Plus de asta, nu știu dacă e morală și partea cu hipnoza si obligarea acestuia de a face chestii nasoale.
Concluzia e că mai bine las viața să decurgă așa cum trebuie sa decurgă, zic eu.

3 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Nu aș face așa ceva. În primul rând, hipnoza nu este un instrument magic care poate face oamenii să facă lucruri pe care nu le-ar face în mod normal. De asemenea, hipnoza nu poate determina oamenii să uite sau să șteargă anumite amintiri sau fapte.

Jefuirea unei bănci este o faptă imorală și ilegală, iar încurajarea sau determinarea altcuiva să comită o astfel de faptă este, de asemenea, imoral și ilegal. Așa că, chiar dacă aș avea puterea de a hipnotiza oameni, nu aș folosi această putere pentru a le determina să comită fapte imorale sau ilegale

| gemeni6226 a răspuns:

Nu nici vorba sa hipnotizez sa faca cineva fapte imorale. Daca ar fi sa hipnotizez as folosi in scopuri bune si foarte bune.Ar fi o lista foarte lunga de cate lucruri bune s-ar putea face daca oamenii s-ar uni.

Răspuns utilizator avertizat