Nu știu dacă e de bine sau de rău ceea ce spui tu.
Dar o sa tratez ca atare, nu, nu as face-o, pentru că m-ar bântui conștiința și cel mai probabil nu voi avea liniște.
Plus de asta, nu știu dacă e morală și partea cu hipnoza si obligarea acestuia de a face chestii nasoale.
Concluzia e că mai bine las viața să decurgă așa cum trebuie sa decurgă, zic eu.
Nu aș face așa ceva. În primul rând, hipnoza nu este un instrument magic care poate face oamenii să facă lucruri pe care nu le-ar face în mod normal. De asemenea, hipnoza nu poate determina oamenii să uite sau să șteargă anumite amintiri sau fapte.
Jefuirea unei bănci este o faptă imorală și ilegală, iar încurajarea sau determinarea altcuiva să comită o astfel de faptă este, de asemenea, imoral și ilegal. Așa că, chiar dacă aș avea puterea de a hipnotiza oameni, nu aș folosi această putere pentru a le determina să comită fapte imorale sau ilegale
Nu nici vorba sa hipnotizez sa faca cineva fapte imorale. Daca ar fi sa hipnotizez as folosi in scopuri bune si foarte bune.Ar fi o lista foarte lunga de cate lucruri bune s-ar putea face daca oamenii s-ar uni.
Inferno întreabă:
nyoentox2002 întreabă: