anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacã aveti iubit/iubitã sau pur si simplu vorbiti cu cineva. Si vã intreabã dacã mai iesiti cu cineva, voi nefiind fideli/Fidele doar acelei persoane.
Ati minti? cum cã vedeti un meci cu baietii/fetele la cumpãrãturi, sau ati fi onesti 100%?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu ma misc destul de repede in general, daca imi place cineva care ma place, ies cu ea si nu mai 'marchez' nici macar prietene cu beneficii.
Daca as fi prins in off-side, probabil as minti-o, si pe urma as fi fidel. Nu ar avea nici un sens sa stric tot cu sinceritatea whistling

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca respectiva persoana este sincera, serioasa nu as iesi cu altcineva, eu mereu merg pe chestia, nu fa altuia ceea ce nici tie nu isi place, asa ca de ce sa o insel? stiu cum e sa fi cand esti inselat de iubita

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu as insela, nu as minti-o.
Urasc minciuna, 2, 3 minciuni e indeajuns sa dispara oricine, daca nu mai am incredere in o persoana dispare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu văd de ce as minți.De ce sa păstrez acea relatie daca e clar ca nu ma satisface, din moment ce caut ce am nevoie in alta parte?

| Ryumex a răspuns:

Sincer 4 evar

| ColdHeart a răspuns:

Sunt fidela si sincera. Nu vad de ce m-as obosi cu minciuni...

| Adnrs a răspuns:

Dacă nu merge, presupun că e asa din moment ce esti si cu altcineva, cred ca trebuie sa fii sincer/sinceră cu iubitul/iubita, asa lucrurile nu s-ar mai complica.